Lhal bych, kdybych řekl že na góly nehraju, říká hráč kola Jan Šebelka

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 10. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak by jste zhodnotil zápas proti Dolnímu Dvořišti?
Zápas nám vyšel tak jak jsme si všichni přáli. Dolňák má na tuto soutěž velmi solidní tým. My jsme jim ale svou připraveností a aktivitou vůbec nic nedovolili až na dvě šance, kdy z jedné padl gól. Vyhráli jsem zaslouženě a doufám, že v těchto týmových výkonech budeme nadále pokračovat.
Po sobotní výhře a zaváhání rezervy Malše Roudné se Zlatá Koruna dostala na první místo, s tímto stavem určitě panuje spokojenost. Je to tak?
Je to tak. Trenér někdy v půlce září před tréninkem říkal, že bude mít za měsíc narozky a že udělá nějakou večeři po zápase a zažertoval, že bychom v té době mohli být první. Splnilo se mu to do puntíku :D.
Už jste vstřelil osm branek, dal jste si nějaký cíl kolik branek by chtěl v této sezoně vstřelit?
Lhal bych, kdybych řekl že na góly nehraju. To by se takový Fanda Persán nebo Aleš Prokop hned ohradili :D. Jsem soutěživý, takže chci dávat góly, ale nějaký cíl jsem si nedal.
Koho vnímáte, jako největšího konkurenta v boji o první místo?
Je zajímavé, že už je téměř půlka sezony odehraná, ale tabulka nějak výrazně rozdělená není. I tak si myslím, že o přední příčky se budou na konci soutěže prát Roudné, Dvořiště a MY. Nezapomínám ani na Kameňák, který je tak trochu zpovzdálí, ale stále je na dostřel i díky jejich neuvěřitelné obraně s 5-ti inkasovanými góly.
Na jaké pozici nejraději hrajete?
Střední záložník nebo podhrot.
Jaké byly předsezonní cíle Zlaté Koruny?
Hrát fotbal, který nás bude bavit a hlavně fanoušky. Myslím, že s předváděnou hrou, kde padá i dost gólů, by mohlo chodit na zápasy Zlatky čím dál více lidí. Tým se v posledním roce a půl dost obměnil a myslím že i posílil, takže cíl je samozřejmě hrát co nejvýše v tabulce a na konci sezóny se uvidí.
Jaká je vaše kariéra?
Celkem pestrá bych řekl. Začínal jsem v přípravce v Kamenném Újezdu, potom přesun do Dynama, pak Roudné. Na chvíli jsem byl v 17-ti letech v Rakousku v týmu Brand-Nagelberg. Pak jsem prošel ještě dorost SKP a poté jsem přestoupil do Jankova.
Jaký je váš oblíbený hráč, tým a soutěž?
Messi, Neymar, FC Barcelona. Soutěž nějakou extra oblíbenou nemám.
Jaké máte další koníčky kromě fotbalu?
Jakýkoliv sport s kamarády.
Další kolo jedete do Frymburka, jaký zápas očekáváte?
Těžký. Myslím, že i přes přesvědčivou výhru s Dolňákem nás ve Frymburku nečeká nic lehkého. Když nic nepodceníme a budeme hrát svoji hru, myslím že bychom si mohli odvézt dobrý výsledek.
Na jaký moment ve své fotbalové kariéře nejraději vzpomínáte?
Určitě postup s Jankovem z KP do divize a poté některé povedené divizní zápasy.
Děkuji za rozhovor.
Také děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.