Takové výsledky nikdo nečekal, říká hráč kola Josef Boček

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 9. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak by jste zhodnotil zápas proti Větřní?
No zhodnocení je lehké myslím si, že jsme vyhráli síky velké porci štěstí. Když pominu prvních deset ve kterých jsme si vytvořili dvě gólové šance, ale nedali jsme ani jednu jak je naším zvykem, tak nás první půli Větřní přehrávalo. Druhá půle už byla vyrovnanější. Hrála se spíše na středu hřiště... Ovšem jsem rád, že jsme to doma opět zvládli a vyhráli i když Větřní by jsi za svůj dobrý výkon aspoň bod zasloužilo.... Ale to je fotbal... :D:D:D
Váš tým je dva body za první rezervou Malše Roudné, je zatím s průběhem sezony spokojenost?
Můžu upřímně říct že takové výsledky nikdo nečekal a s dosavadním průběhem sezóny jsme všichni v Hrdějovicích nadmíru spokojeni. Doufám, že se nám bude nadále dařit zvládat zápasy stejně dobře jako tomu je doposud.
Další kolo vás čeká doma rezerva Trhových Svinů. Jaký zápas očekáváte?
Podle mě je každý zápas těžký Proto i proti rezervě Trhových Svinů očekávám těžký zápas, protože v téhle soutěži může každý porazit každého. Ale věřím, že doma udržíme dosavadní neporazitelnost a opět vyhrajeme.
Jaká je vaše dosavadní kariéra?
Tak moji kariéru jsem začal v nedalekém Lišove už v 6 letech, poté jsem odešel do Čtyř Dvorů. V 16 letech jsem odešel do Táborska, kde jsem byl asi čtyři roky z juniorky Táborska jsem šel pak do Dražic. Poté jsem odešel do Lomnice nad Lužnicí z Lomnice jsem šel do Bavorovic a po zániku Bavorovic jsem přestoupil do Hrdějovic.
Máte nějaký zápas z vaší kariéry, na který rád vzpomínáte?
Samozřejmě, že rád vzpomínám na některé zápasy, ale nejvíce vzpomínám na zápas v U19 Táborska. Jeli jsme hrát do Příbrami, která byla první v tabulce a my byly zhruba na devátém místě, vedli jsme 2:1 a v 88. minutě byla na nás nařízena penalta. Penaltu i následnou dorážku jsem chytil a my tam tenkrát vyhráli 2:1 to byl super zápas na který nikdy nezapomenu.
Koho tipujete, že se bude rvát o postup a kdo naopak bude hrát o sestup?
Zatím je vše ještě otevřené, ale myslím si, že o postup bude hrát Zlatá Koruna, Dolní Dvořiště, rezerva Roudného a doufám že i my v Hrdějovicích, ovšem on o postup může hrát i K. Újezd. A tip kdo by mohl hrát o sestup žádný nemám, protože tahle soutěž je hodně vyrovnaná takže to může být takřka kdokoli.
Jaký je váš oblíbený hráč, klub, soutěž?
Jednoznačně mým nejoblíbenějším klubem je FC Baník Ostrava. Jsem jeho fanda už od mala a nikdy se to nezmění.
Vybavujete si, co vás vedlo k tomu postavit se do brány?
Tak to vím naprosto přesně nebaví mě moc běhat :-).
Dal jste někdy jako brankář branku?
Jo jo dal vzpomínám si že to bylo z penalty ještě když jsem chytával za Lišov.
Děkuji za rozhovor.
Já také děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.