Pavel Dulovec: Nám je jedno, ve který soutěži budeme VÁLEC!

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 9. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Je jím Pavel Dulovec z Lipové, který do utkání nastoupil až ve druhé půli! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Utkání se Sedlecem jste zvládli, ale fanoušci možná čekali jasnější výsledek, jak utkání hodnotíš?
Já osobně jsem si myslel, že Sedlec bude lehčí soupeř. Přece jen, je to nováček soutěže. Spíš to bylo o nás, první poločas jsme vůbec nedrželi balón a měli jsme spoustu zkažených přihrávek. To samozřejmě nakoplo soupeře a chvíli to byla vyrovnaná partie. Naštěstí se ale trenér Klopp (smích) nebál sáhnout do sestavy a druhý poločas to byla úplně jiná písnička. Přišlo zásadní oživení hry a hráli jsme víc v klidu. No, samozřejmě díky střídání! (smích)
Dlouhé roky jsi se pohyboval v Chebu, nejdřív ve Hvězdě, pak v FC. Jak na to vzpomínáš a co ovlivnilo tvůj přichod do Lipové?
Na hvězdě jsem hrál vlastně jen ve starších žácích a chvíli v dorostu, ale nějak jsem se nenašel v kolektivu a můj odchod do FC ovlivnilo především to, že jsem tam měl spoustu kamarádů. Byl jsem tam dlouhý roky spokojený. V dorostu jsme měli suprovou partu a skvělý byl i přesun do chlapů. Bohužel, nic není navěky, nějak jsem se tam nepohodl s... víceméně se všmi. (smích). Ale ono je dost těžký se mnou vyjít a tam mí tolerovali dost věcí, přesto jsem se rozhodl odejít.
Poslední zápasy se vám tolik nedařilo, byl Sedlec odrazovým můstkem?
Tak, nedařilo... V téhle soutěži může prohrát každý s každým. Hlavně nás chodilo málo na zápasy a měli jsme co dělat, abychom vůbec dali dokupy 11 lidí. Museli se vrátit i někteří dědci ve výslužbě.
Jak si užíváš hraní v Lipové? resp. jaká je nálada v kabině a jakou máte partu?
Lipová je super ve všech ohledech. Parta je parádní, právě proto jsem sem přišel. Nálada je vždycky dobrá, i když se prohraje, řídíme se tím, že nejsme kapela, abychom pořád vyhrávali.
Teď vás čeká velice důležitý duel s Chyší, jak ho vidíš?
Upřímně tabulku moc nesleduju, kdo je kde v tabulce, kdo dal kolik gólů, nebo tak, ale hrál jsem proti Chyši už víckrát a nikdy to nebyl jednoduchý zápas, ještě k tomu u nich. Samozřejmě do toho musíme šlápnout a vyhrát! Bude to hodně těžký zápas, ale jsem si jistý, že když budu hrát střed zálohy a trenér pochopí, že tam je moje místo, tak se postarám o to, abychom neodjeli bez tří bodů! (smích)
Z posledních tří utkání v podzimní části budou fanoušci určitě očekávat devět bodů. živíte furt šanci na postup do 1.A?
Já upřímně ani nevím, jestli se mi chce postupovat. (smích) Jestli skončíme náhodou první a jiný tým bude chtít postoupit, ať se mi ozve, dá nějakou nabídku a já to nějak vymyslím. (smích) Ne, sranda. Nám je jedno, ve který soutěži budeme VÁLEC!
Jednu otázku ti chtěl položit Nico Tůma, laskavě jsem svolil... "Jaký to je, hrát celej život v každým sportu v mým stínu?"
Tak tohle je vrchol nesoudnosti. Nicolas je člověk s absolutně nulovou sebereflexí. Každý, kdo Nica zná a někdy s ním hrál jakýkoliv kolektivní sport ví, o čem mluvím. Všichni na něj musí makat, běhat, bránit. Já s ním hraju už nějaký ty roky a musím říct, že přicházím o vlasy, mám vrásky a ze stresu z něho se mi zhoršila štítná žláza a mám o dvacet kilo víc! Doufám, že si ho nějaký tým vezme, my ho klidně dáme a ještě k tomu přihodíme nějaký prachy. Jediný, co mu jde, je trenérský řiťolezectví! (smích)
Kdo je v kabině - nejukecanější, největší opozdilec, největší srdcař a největší lenoch?
Nejukecanější je určitě Jirka Žahourek, tomu se huba nezavře celej den. Největší opozdilec je Glazy, Tůma a možná, trošku, občas, já. (smích) Srdcaři jsme všichni, dýcháme jedině za Lipovou! Lenoch je jednoznačně Tůma. Pak taky Nicolas. A ještě Nicolas Tůma.
Máš v kariéře něco, na co nejraději vzpomínáš?
Hrozně rád vzpomínám na časy, kdy byl Nicolas na naší polovině hřiště a ubránil nějakého hráče.
Chtěl bys v Lipové už dohrát?
Když dostanu pásku a budu hrát středu hřiště, možná o tom budu uvažovat. (smích) Ne, teď upřímně. Já už bych asi nikam jinam nešel. Jsem tu moc spokojený, to by jedině musel přijít Pavel Nedvědů s nějakou neodmítnutelnou nabídkou.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.