Kuba Dvořák: Táta je jedním z nejlepších trenérů v kraji

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 9. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Je jím Jakub Dvořák z Trstěnic! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Za chvilku se mi tu prostřídá celá trstěnická soupiska, to máte tak poctivé fanoušky?
Je to tak, máme výborné fanoušky. Podporují nás na každém utkání, ale i mimo něj, třeba v hospodě. (smích)
Co tvé fotbalové krůčky?
Drmoul byl začátkem mé fotbalové kariéry, pak jsme se celý tým i s trenérem (mým taťkou) přesunuli do Mar. Lázní. V Sokolově jsem se určitě, po fotbalové stránce, posunul na jinou úroveň, ale nikdy pro mě fotbal nebyl prioritou. Na Baníku jsem byl od žáků až po dorost. Poté jsem přestoupil zpět do Mar. Lázní, než jsem si zranil koleno.
Co vedlo k tvému přestupu do Trstěnic?
V té době, kdy jsem přestoupil do Trstěnic, tak jsem 2 roky nehrál a myslel jsem, že už nikdy nebudu. Šel jsem s nimi na trénink, protože zde trénuje můj taťka. Měl jsem tam hodně kamarádů, se kterými jsem začínal v Drmoulu a to mě motivovalo jít zase hrát. Hned po tréninku jsme to podepsali a za půl roku jsem už běhal po hřišti.
Jaké to je, když tě trénuje táta?
Trénovat pod taťkou mě vždy bavilo, protože je to podle mě jeden z nejlepší trenérů tady v kraji, a myslím si, že ne jeden hráč by se mnou souhlasil. Vždycky byl na mě o něco málo přísnější než na ostatní, ale teď si to spolu moc užíváme a doufám, že nám to v Trstěnicích dlouho vydrží.
Co bylo špatně v předposledním utkání s Kraslicemi?
Podle mě jsme chtěli až moc a to byl hlavní důvod. Šance jsme si vytvořili, i když to nebyl moc pohledný fotbal, ale bohužel to tam nepadlo.
Další zápas vás čeká srdnatý Dolní Rychnov, tam jdete určitě za vítězstvím. Za dva týdny budou Vízkovo Dvory, který nedávno přitáhli např. Filipa Němce z Loko KV. Jak vidíš tenhle zápas?
Do každého zápasu jdeme s tím, že chceme vyhrát. Jsem zvědavý na jejich tým, ale věřím, že to dotáhneme do vítězného konce.
Jaké jsou tvé záliby mimo fotbal?
Mezi mé koníčky patří má práce, mám své holičství v Mar. Lázních. Trávím rád čas s nejbližšími a kamarády.
Kdo je v týmu - nejukecanější, největší opozdilec a největší lenoch?
Nejukecanější je asi Budík (Jirka Buday). Opozdilec asi nemáme, ale mezi lenochy bych určitě někdy zařadil sebe nebo Loryho(Marek Lorenz)! (smích)
Pokud sleduješ po očku Krajský přebor, tak zkus čistě hypoteticky... s týmem, jaký máte teď, kde v tabulce byste se nacházeli?
Jelikož každou přípravu hrajeme přátelská utkání s týmy krajského přeboru, tak věřím, že bychom v horní půlce tabulky určitě byli.
Trávíte jako tým společně čas před zápasem / po zápase v rámci utužování party?
Někdy se s někým sejdu už před zápasem, ale po zápase zůstáváme všichni a dáváme si nějaké jídlo. Zavítáme do hospody a trochu probereme zápas, ale hlavně se pobavíme a něco popijeme. (smích)
Jsou Trstěnice týmem, ve kterém bys rád už zůstal?
Jestli zde bude taková parta, a tak skvělé zázemí, tak nemám důvod odcházet.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.