Kluci už psali, abych si to jako pokladník naúčtoval, říká hráč kola Matěj Blažek

Záložník a odchovanec Borovan. Mladý hráč, který v každém zápase patří k hlavním pilířům záložní řady. V mládeži si zahrál i za úspěšný mládežnický tým Spartaku Trhové Sviny, se kterým si také zahrál proti velkým týmům jako je Slavie Praha, Dukla Praha nebo Sigma Olomouc. Můj bývalý spoluhráč a kamarád - Matěj Blažek.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k hráči kola. Podařilo se vám vyhrát na hřišti silného Srubce, který je doma velmi silný. Jak si byl spokojený se svým výkonem a výkonem celého týmu?
Děkuji. Věděli jsme, že nás na Srubci nebude čekat nic lehkého a, že to bude hodně o soubojích a to se od první chvíle potvrdilo, kdy nás Srubec ze začátku zápasu tlačil, ale s přibývajícím časem se hra vyrovnala a troufnu si říci, že jsme byli i lepším týmem a zaslouženě vyhráli. Jak jsem spokojený se svým výkonem? Vždycky to může být lepší. :-D Těžké hodnotit sám sebe, to bych nechal spíše na trenéry.
Borovany před sezónou výrazně posílili a k týmu se připojilo několik zajímavých hráčů. Jaké jsou v klubu ambice?
Ano, posílili nás Nikola a David Bujnovský, Vojta Fiala s Bobem Němců se vrátili po zranění a je to hrozně znát. Ambice klubu je taková, že se chceme v tomto složení pořádně sehrát a příští sezónu budeme chtít určitě mířit na nejvyšší příčky tabulky.
Už víš co tě bude ocenění hráč kola stát?
Bohužel ano, kluci už psali abych si to jako pokladník naúčtoval. :-D
Nad vámi je Borek a Zliv, kteří se netají svými ambicemi. Jak vidíš tento souboj a kdo bude podle tebe úspěšnější?
Obě dvě mužstva jsou velmi kvalitní, ale myslím si, že to bude Borek, který postoupí.
Na stránkách fotbal.cz je, že jsi odchovanec Borovan. Jak si to měl v mladežnických kategoriích, co všechno sis zahrál?
Ano, to je pravda. V mládežnických kategoriích jsem prošel několika výběry, který mi toho dost dali a hrával jsem i za Trhové Sviny, kde jsme hráli kraj a myslím, že jsme se prali nějak o 1. Místo.
Ano, to mohu potvrdit. :-) Vzpomeneš si na nějaký zapas, který nebo fotbalový moment ti nejvíce utkvěl v paměti?
Asi ten, když jsme jako žáci remizovali na turnaji se Slavií Praha, mohli jsme i vyhrát, v poslední minutě jsme vstřelili tyč. Myslím, že ten turnaj nakonec Slávie vyhrála.
Ano, velká škoda a velký zapas. Máme za sebou korona pauzu, jak si toto dobu prožil a jak těžký bylo pro tebe vrátit se do fotbalové rutiny?
Samozřejmě mi fotbal chyběl, chodil jsem si buď zacvičit do posilovny nebo jsem chodil běhat, pak, když se už začalo trochu rozvolňovat, tak jsme si s klukama zašli zahrát, alespoň fotbálek. Těšil jsem se až se zase rozjedou zápasy, takže návrat moc těžký nebyl. Snad už je to za námi a sezóna se dohraje celá.
Sleduješ i fotbal v televizi? Jak vidíš úroveň českého fotbalu a komu fandíš?
Samozřejmě sleduji. Nejvíce koukám na Premier League, na českou ligu koukám jen když hrají větší kluby nebo Dynamo. :-D Úroveň českého fotbalu se podle mě zvedá, můžeme to vidět i na tom, že máme hráče v Top ligách, ale i v český lize máme spoustu talentovaných kluků.
Je něco co by si chtěl vzkázat klukům do Borovan? Popřípadě komukoliv jinému?
Asi jen to, aby jsme byli furt stejně dobrá parta v kabině jako jsme teď. Dále bych chtěl poděkovat všem co pro mě hlasovali. Trenérům, rodině a přítelkyni, která mi toleruje, že mám všechny soboty zasekaný. :-D

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.