Lukáš Krejsa: Hlavní slovo má mít podle mě vždy kapitán, což u nás platí

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 11. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal Lukáš Krejsa z Jablonného nad Orlicí. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Za výkon v minulém kole jste se dostal do top jedenáctky, kterou jste následně ovládl. Očekával jste nominaci a následné prvenství?
Já jsem hlavně rád, že jsem dokázal konečně dát gól. Po zápase mi v kabině kluci říkali, že určitě budu v sestavě kola. (smích) Vítězství jsem nečekal, zvlášť, když tu byli takoví borci, co dokázali nasázet hattrick za 34.minut.
Kdo si myslíte, že nejvíce přispěl v hlasování o hráče kola?
Nejvíc určitě náš kapitán, ten se v takových věcech doslova vyžívá. Ale i ostatní spoluhráči, protože tuší, že mě v podobném výběru zase delší dobu neuvidí.
V nedávném rozhovoru prozradil váš spoluhráč, Filip Vaníček, že máte v kabině hráče, kteří mají ve zvyku se před zápasem pořádně ožrat. Patříte mezi ně i vy?
Nepatřím. A musím Filipa trochu opravit, určitě odpověď nemyslel úplně vážně. Když už, tak si to necháváme až po zápase.
Jaký soupeř je váš nejoblíbenější a proti komu se naopak na zápas netěšíte?
Tak začnu odzadu. Netěším se na zápasy proti týmům jako např. Semanín, kde jsou protivníkem nejen protihráči, ale hlavně i samotné hřiště. Oproti tomu kvalitní a pohledné zápasy máme v poslední době s Moravskou Třebovou. Mají kvalitní mladý tým a snaží se hrát, stejně jako my, kombinační fotbal.
Jaké jsou vaše mimofotbalové aktivity?
Jakékoliv sporty, například jízda na kole, běh,.. Ale rád si i zahraju FIFU, sleduju sport v televizi nebo přímo někde na stadionu.
Máte před zápasem nějaký rituál?
Rituál žádný nemám. Pokud se zápas povede, snažím se udělat příště všechno stejně, naopak když ne, snažím se něco změnit.
Jak se v kabině slaví vítězství? Zařvete si a jdete domů nebo posedíte u piva?
Pokřikem v kabině to začíná, potom je to individuální. Někdo zůstane a dá si pár piv, někdo jde domů. Ale aspoň na chvíli se většina zdržíme a užijeme si vítězství.
Kdo dělá v kabině srandu, kdo chodí pozdě, kdo tráví nejvíce času u zrcadla a kdo má hlavní slovo jak v kabině, tak i na hřišti?
Tím, že máme skvělou partu, tak se do zábavy zapojí kdokoliv. Pokud bych měl vybrat jednoho, tak určitě největší vtipálek je Mára Uher. Pozdě občas přijde Jakub Špaček, ale ten zase vše dožene svojí rychlostí na hřišti. Zrcadlo máme na chodbě před kabinou, ale nevybavuju si, že bych tam někdy někoho zahlédl. Hlavní slovo má mít podle mě vždy kapitán, což u nás platí.
K příštím zápasu zajíždíte k lídrovi celé soutěže do Českých Heřmanic. Jak tipujete tento zápas?
Tipovat výsledek nechci. Bereme zápas po zápasu. Poslední vzájemné střetnutí dopadlo bezbrankovou remízou. Tak doufám, že dokážeme podat kvalitní výkon, kterým můžeme dělat Heřmanicím problémy, i když favoritem jsou rozhodně domácí. Uvidíme v neděli..

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.