Je dobře, když je na hřišti vidět bojovnost a touha po vítězství, říká hráč kola Karel Novák

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 9. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Kájo za výkon proti Dívčicím jsi se dostal do sestavy kola. Očekával jsi nominaci a následné prvenství?
Co se týče nominace, tak tu jsem trochu očekával, nicméně na celkového vítěze jsem tipoval Petra Housku z Mokrého, který skóroval hned 4x.
Připravoval ses během vynucené pauzy na start soutěže individuálně nebo šel fotbal úplně stranou?
Fotbal tak úplně stranou nešel, přece jenom chaotický způsob jakým vláda regulovala zákaz sportovních aktivit nám přišel tak trochu na hlavu, tudíž jsme snažili v nějakých nepravidelných intervalech scházet ve skromném počtu alespoň na příležitostný fotbálek.
Kolik tě stál hattrick do klubové kasy?
Žádnou konkrétní sumu do klubové kasy jsem zatím nesložil, nicméně hned po zápase mi bylo řečeno, že se to projeví na dokopné , tudíž nějaký “trest” mě určitě nemine.
Nyní jedete do Horní Stropnice. Jaký tipuješ výsledek?
Očekávám vcelku jednoznačný výsledek pro nás. Stropnice je jasným aspirantem na sestup.
Jaké jsou tvé volnočasové aktivity?
Určitě sport obecně, pochopitelně značnou část volného času zkonzumuje fotbal. Kromě fotbalu se snažím si ještě čas od času zahrát tenis, případně basketbal. Svůj volný čas po většinou, asi jako většina z nás, trávím s přítelkyní nebo přáteli.
Jakému klubu fandíš v naši nejvyšší soutěži a jakému evropskému?
Tak v české lize samozřejmě fandím budějovickému Dynamu, které poslední rok a půl předvádí kvalitní a hlavně stabilní výkony. Škoda, že totéž se nedá říct o mém milovaném Arsenalu, který je momentálně v procesu totální přestavby, čemuž odpovídají i aktuální kolísavé výsledky.
Tvůj fotbalový vzor?
Je těžké vybrat jednoho fotbalistu, proto si dovolím hned 4. Thierry Henry, Dennis Bergkamp, Pavel Verbíř a Honza Gruber.
Chtěl bys něco vzkázat spoluhráčům popřípadě fanouškům?
Spoluhráčům asi ani ne, fanouškům samozřejmě děkujeme za neutuchající podporu, nicméně vzhledem k velice ošklivému zranění, které před pár týdny při našem venkovním zápase v Černém Dubu utrpěl Filip Kapoun, bych rád využil tohoto prostoru a vyjádřil lítost nad tím co se stalo a zároveň popřál Filipovi brzké uzdravení. Současně bych rád apeloval na všechny hráče hrající v těchto tzv. “pralesních” soutěžích, aby se i v zápalu boje snažili trochu přemýšlet. Je sice dobře, když je na hřišti vidět bojovnost a touha po vítězství, ale na druhou stranu je potřeba k tomu přistupovat i trochu s rozumem a nadhledem.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.