Jan Vodrážka: Já už za chvíli budu známější YouTuber, než fotbalista... To je doba

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 10. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal Jan Vodrážka, dvougólový střelec petřínské rezervy v utkání s Tachovem. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

 

Redakce před samotným rozhovorem zjistila, že Honza má se svým spoluhráčem svůj vlastní YouTube kanál El Kickers. A tady je jedna malá ukázka z jejich tvorby - EL KICKERS

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Viděl jsem tě na posledních fotkách s obarvenou hlavou. Nějaký nový styl nebo sázka?
Chtěl jsem to trochu osvěžit na léto, aby to nebylo furt to samý. Myslím, že se to docela povedlo, ale už to brzo shodím dolů, začíná se ochlazovat.
Dozvěděl jsem se, že máš nějaký YouTube kanál. Jak bys ho popsal a čím je unikátní? (ukázka je přiložena výše)
Já už za chvíli budu známější YouTuber, než fotbalista... To je doba. Jinak ano, je to tak, je vidět, že to děláme dobře a už se o nás v zákulisí mluví. Máme se spoluhráčem Sančísem (Zdeněk Šimáně, pozn. red.) YouTube kanál EL KICKERS. Natáčíme na něj fotbalová videa. Myslím, že je to hlavně pro pobavení, ale leckde se toho i spoustu naučíte. Snažíme se dělat nějakou kombinaci tréninkových a soutěžních fotbalových videí. Určitě bych všem doporučil se kouknout a dát na našem kanále odběr.
Jaké to je ale vědět, že teď už jsi v týmu "YouTuber" číslo 2?
S klukama jsme se tomu smáli, že když má Yuri (Yuriy Skalozubov, nový člen týmu kazašské národnosti, pozn. red.) tolik sledujících na jeho sociálních sítích, měli by s ním El Kickers udělat nějakou spolupráci, aby si trošku polepšili. Až se víc poznáme, určitě si vyměníme pár tipů, ale zatím jsme se o tom s ním moc nebavili. Yuri natáčí pro Kazachstánce, tak nám neleze do zelí a je to zatím v pohodě.
Jak jste ho vůbec v týmu přivítali? Přeci jen pro Petřín to není moc obvyklé brát do týmu lidi, kteří neprošli vaší mládeží, natož jsou cizinci.
Upřímně říkám a myslím si, že dostat se do naší kabiny je pro kluky odjinud docela boj. Je tu specifická parta, která drží při sobě a nenechá si moc líbit. Ale například v létě přišel Petr Zajíček, kterému se zapadnout povedlo podle mě úplně skvěle. Už jsem tu viděl případy, kdy to dopadlo daleko hůř, ale na to že je Yuri cizinec a moc toho nenamluví, je to myslím úplně v pohodě.
Jelikož hraješ za oba týmy Petřína, jak bys popsal styl hry obou týmů? Jsou rozdílné, s ohledem na postavení v tabulkách, cílech v sezoně a úrovně soutěže, nebo se tým snaží hrát na obou frontách stejný fotbal?
Letos jsem nastoupil zatím do dvou zápasů A třídy. V Tachově jsem chvilkama netušil, jestli hraju Divizi nebo I.A třídu... Ten zápas měl fakt výbornou kvalitu a tempo. Co se týče tlaku, je to vesměs nastejno, touha postoupit s B týmem je tu obrovská. Jsme jeden tým, který trénuje dohromady, máme vše stejně zažité a troufám si říct, že jsou mezi námi minimální rozdíly. Samozřejmě člověk pocítí, zda hraje proti týmům za A nebo B, ale když k tomu nepřistoupí na 100%, nikdy to nedopadne dobře.
Koho z kabiny bys označil za lajdáka, vtipálka, pařmena a jiná další přirovnání k někomu, koho bys chtěl vtipně proprat v rozhovoru?
Největší vtipálek je za mě asi Škardís, s ním je fakt sranda, ale zároveň do všeho dává 100%. Pařmenů tu máme celou řadu, teď naposled se nám moc líbil Zajda v 21 (klub), ty jeho pohyby byly neskutečný. Lajdáka úplně netuším, každý si musí sáhnout do svědomí, kolik tomu dává. Ale třeba Bebí (Jarda Levý) by mohl chodit na tréninky i jindy, než když se jenom hraje na dvě. (smích)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.