"Zrcadlo v kabině jsme zrušili," prozradil hráč 10. kola, Tomáš Karlík

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 10. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal Tomáš Karlík, který vstřelil úvodní branku zápasu v Libchavách. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Za výkon v minulém kole jste se dostal do top jedenáctky, kterou jste následně ovládl. Očekával jste nominaci a následné prvenství?
Přiznávám, že neočekával. Pro našeho trenéra jsem na hraně sestavy u nás, teď následná nominace do sestavy kola (smích) – ten musel koukat. Na celkové prvenství již vůbec ne, přeci jenom v sestavě kola byli kluci, co vstřelili hattrick.
Kdo si myslíte, že nejvíce přispěl v hlasování o hráče kola?
Určitě kabina a kamarád Honza Vera. Ale asi to nebylo žádné šílenství, spíš bych to viděl jako „štěstí“, že tentokrát nehlasovalo tolik lidí. V tomto ohledu to bylo asi jednodušší, než předešlá kola.
Jaký soupeř je váš nejoblíbenější a proti komu se naopak na zápas netěšíte?
Z mého osobního hlediska se mi relativně nejvíce daří proti Žichlínku. A to již od žákovských kategorií. Obecně se netěším na zápas a soupeře, kdy dopředu víte, že víc než fotbal Vás čeká válka. Ať už z důvodu terénu, nebo tvrdosti soupeře.
Kdo dělá v kabině srandu, kdo chodí pozdě, kdo tráví nejvíce času u zrcadla a kdo má hlavní slovo jak v kabině, tak i na hřišti?
V kabině je dobrá parta, srandu se snaží dělat každý. Nebylo by ale asi fér nepřiznat, že nejvíc středem pozornosti bývám já (smích). Největší problém s dochvilností má asi Ivo Holec, má moc práce (smích). Bohužel musím přiznat, že se u nás snaží mít hlavní slovo hodně adeptů. I to je jeden z důvodů našich nevyrovnaných výkonů. Na tom musíme zapracovat. Jinak zrcadlo v kabině jsme zrušili, kluci spěchají spíš do kiosku (smích).
Máte před zápasem nějaký rituál?
Rituál nemám. Jediné, co musím dělat před každým zápasem stejně je tejpování, aby mi vůbec kotník, se kterým mám problémy, držel pohromadě. Abych byl úplně přesný, Martin Mikulecký mi ho musí zatejpovat. (smích)
Jaké jsou vaše mimofotbalové aktivity?
Samozřejmě sport - jakýkoliv. Dále práce a rodina. Ale jelikož jsem 4-5x týdně na hřišti z různých důvodů, nejvíc zabere fotbal a aktivity spojené s ním. Rád mám taky přírodu a myslivost, které se teď nemohu věnovat právě kvůli fotbalu.
Na který z vašich vstřelených gólů nikdy nezapomenete?
Nezapomenu na můj první soutěžní gól poté, co jsem se vracel skoro po 8 leté pauze, kdy jsem nehrál. Tenkrát bylo hodně těžké se dostat vůbec k tomu, aby se člověk vrátil. Stálo to dost úsilí, tak to byla taková odměna. Ale spíš mám problém si vzpomenou, kdy jsem nějaký gól dal, nejsem zrovna střelec par excellence.
Vsázíte se o něco na trénincích? A jak sázky dopadají?
Vsázíme. Nejvíce o pivo. To si každý rád po fotbale dá, nejen u nás. Určitě to podobně funguje ve většině týmů.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.