"Fotbal jsem začal hrát z povinnosti, příjmení Hájek je s ním prostě spojeno!" říká Daniel Hájek z Nové Role

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 8. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Je jím Dan Hájek z Nové Role! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Co říkáš na hráče kola?
Určitě děkuji všem kteří pro mě hlasovali, byl jsem příjemně překvapen.
V sezóně se vám celkem daří, co je podle tebe klíčem vaší formy?
Myslím, že naším klíčem v dosavadním průběhu sezóny je týmová pohoda a určitě nám pomohlo posílení kádru před začátkem sezony.
Vím, že jsi prošel Rolí a Sokolovem, ale jak přesně se tvoje kariéra vyvíjela?
Začal jsem v pěti letech z povinnosti, jelikož příjmení Hájek je spojeno s fotbalem, tak to v rodině prostě je. (smích) Hrál jsem v žácích za Spartak Chodov a následně za Sokolov, za což jsem moc rád. Fotbalově mě to posunulo a dálo základy k dospělému fotbalu.
Máš ambice dostat se ve fotbale výš, nebo už si jen užíváš, že můžeš hrát s bráchou?
No, na téhle úrovni už hraje podle mě každý především pro radost, ale jsem furt ve věku, kdy se může stát cokoli. S bráchou si užívám spíš tu druhou fázi, po fotbale. (smích)
Mimochodem, mám pro tebe jednu otázku přímo od Lukáše (bratra) - Jaké to je, hrát v jeho stínu?
Jsem v šoku, co brácha vymyslel za otázku, v jeho stínu jsem hrál maximálně, když jsem byl vzrůstově menší a on mi dělal stín! (smích)
Jinak, ty a brácha na hřišti, táta většinou fotí, co chudák mamka, netrápí se s vámi? A existuje doma jiné téma, než fotbal?
Když jsme bydleli všichni společně, tak to bylo vtipné. Já chtěl skončit s fotbalem asi stokrát, ale neměl jsem možnost. (smích) Mamka si to užívá, chodí nám fandit a plně nás podporuje, je skvělá!
V sestavě kola ses objevil po hodně dlouhé době, v KP možná poprvé a hned hráč kola. Vyjde tě to draho?
V 1.A a 1.B třídách, které jsme hráli, jsem se v sestavě občas objevoval. Ale v KP je to asi poprvé, to je fakt. Jestli draho, to ještě nevím, ale do kasy něco určitě přijde. (smích)
Příští kolo hostíte Lomnici - povinná výhra?
Za mě je každý zápas povinná výhra. Každopádně doma s Lomnicí nesmíme zaváhat i přes zranění, které v kádru momentálně máme.
Je hraní s bráchou jenom radost, nebo to s sebou nese i úskalí?
S bráchou je to super, je to dříč a srdcař, kterého by chtěl každý tým. Na hřišti si občas tolik nerozumíme a sem tam na sebe vyjedem, ale vše zůstává na hřišti.
Jaká panuje v týmu atmosféra, máte dobrou partu?
V týmu panuje především vítězná mentalita, i přes poslední remízu. Máme super kolektiv a jsem rád, že můžu působit v Nové Roli.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.