Vzhledem k tomu, že máme hodně fanoušků tak můžeme vyhrát anketu klidně každý týden, říká hráč kola Radim Petr

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 8. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Radime za výkon v 8. kole ses dostal do top jedenáctky, kterou jsi následně ovládl. Očekával jsi nominaci a následné prvenství?
Vlastně očekával. Hned po zápase, na Team group therapy session jsem byl informován, že se můj výkon líbil a že budu nominován. Vzhledem k tomu, na jaké vlně euforie se teď Kamenná veze, máme hodně fanoušků a někdo z nás to může vyhrát klidně každý týden (smích).
Připravoval ses během vynucené pauzy na start soutěže individuálně nebo šel fotbal úplně stranou?
Během pauzy jsem se ve volných chvílích věnoval svým dalším koníčkům, jako je zahálka, nebo nezřízené pití tvrdého alkoholu. Ačkoli, když to epidemiologická situace dovolila, tak jsem chodil hrát malý fotbálek. Ať už v Praze, kde jsem v té době bydlel, nebo v Trhových Svinech, odkud pocházím.
Jak se v Kamenné po zápase slaví vítězství?
Je to klasická alkokalypsa. Něco jako narozeniny Charlieho Sheena, ale tam se zřejmě sní méně utopenců. Myslím, že podobně to bude všude. Já osobně zažil dva kluby a v nich to chodilo takhle.
Nyní jedete do Kamenného Újezdu. Jaký tipuješ výsledek?
Výsledek? No... Kameňák má skóre 16:16, cože je 3. nejlepší obrana, ale poměrně neproduktivní útok. Tak doufám, že konečně odehrajeme s nulou vzadu. Třeba 0:4 by bylo fajn. Ale samozřejmě si musíme dát pozor na podcenění, Kameňák může překvapit.
Jaké jsou tvé volnočasové aktivity?
Tak něco jsem naznačil výše (smích). Ne, tak poměrně dost času mi zabere ten fotbal. Pomáhám s trénováním přípravky v Trhových Svinech, což mě hodně baví, pak vlastní tréninky v Kamenné a samozřejmě tradiční, středeční fotbálek na Rejtech. Dále miluji filmy, možná až fanaticky (smích). Například dánské filmy, to je pro mě evropský top, nebo filmy Terryho Gilliama. Samozřejmě ale spousty dalších. Také málokdo ví, že už roky rád hraju Dračí doupě, což není úplně mainstreamová zábava (smích).
Jakému klubu fandíš v naši nejvyšší soutěži a jakému evropskému?
Sparta Praha a Inter Milán, takže poslední roky mám z nervů prejt. Snad už bude dobře. I když v Interu nevím, když nemají v pokladně ani sele.
Tvůj fotbalový vzor?
Jako malý jsem měl plno oblíbených hráčů, ale nejvíc asi Ronaldinho. Pak Fernando Hierro, Javier Zanetti,....a další.
Chtěl bys něco vzkázat spoluhráčům popřípadě fanouškům?
Jsem rád, že se tady poskládal takhle dobrý tým, že tady hraju a doufám a hlavně věřím, že nám to ještě dlouho vydrží. Fanouškům samozřejmě všichni děkujeme za podporu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.