"Největší zážitek byl zahrát si se Spartou Ligu Mistrů a Evropskou ligu" sdělil v rozhovoru hráč 10. kola Jiří Jeslínek z TJ Klíčany

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 15. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
O víkendu jste dal 2 branky a osamostatnil se tak v čele tabulky střelců, myslíte na to? Budete to na konci vy, ten kdo vyhraje?
Jdu do každého zápasu, že chci dát gól jako útočník. Bylo by to hezké to vyhrát. Člověk má alespoň nějakou motivaci.
Máte za sebou bohatou a úspěšnou kariéru i v zahraničí, můžete nám ji trochu přiblížit?
Začínal jsem na Dukle a v mladších žácích jsem se přesunul do Sparty, kde jsem se dostal až do áčka. Strávil jsem tam pět sezón, každýho půl roku jsem chodil na hostování po ligových mančaftech Budějky, Most, Kladno, Bohemka byl to takový začarovaný kruh, až jsem se rozhodl ve dvaadvaceti zkusit zahraniční angažmá na Ukrajině v Krivoj Rogu kde jsem strávil dva a půl roku. Pak jsem se vrátil do Česka do Mladé Boleslavi a následně jsem odešel opět do zahraničí do Kazachstánu a to do Tobol Kostanaj, následovalo Slovinsko Celje, Rumunsku Rapid Bukurešť, Bohemka 1905 a hostovačka ve Vlašimi, tím se ukončila moje profesionální kariéra. Nejvetší zážitky se Spartou si zahrát Ligu mistrů a Evropskou ligu…
Jste v kontaktu s některými spoluhráči, co ještě hrají profesionálně?
Jsem v denodenním kontaktu s Jurajem Kuckou, Jiřím Kladrubským, to už je vlastně trenér:)), Ondrou Kúdelou a Lukášem Zimou.
Jste před začátkem utkání nervózní?
Chodim často na záchod před zápasem, jestli na to naražíte, ale nervozitou to není. :)
Chodíte mimo velký fotbal hrát i za Spartu nebo Sigi Team, kde jste údajně nejmladší, jak se tam cítíte a jak se vám tam daří?
Je to pro mě pocta, že si člověk může zahrát s takovými legendami. Navíc všude kam přijedete jsou plné stadiony a má to atmosféru. Za Spartu už chodím tři roky pravidelně a strašně mě to baví, ty sranda mače, ale musim říct že je to čím dál vetší honička. Nastupují proti nám čím dál mladší týmy z vyšších soutěží a Jirka Novotný nikdy nechce prohrát. Můj úkol je stát na hrotu, vůbec se nevracet a dávat góly, naštestí jsme vždycky vyhráli. Za Sigi tým jsem začal hrát letos a moje pozice je stejná jako ve Spartě. :)
V Klíčanech jste pokladníkem, jste pečlivý a přísný zároveň? Stává se, že se někomu nechce platit?
Nikomu nic neodpustím je to u nás přísné. Každý rád zaplatí, když ne tak ho donutím. :)
Slyšel jsem, že v Klíčanech je po tréninku často pohoštění za narozeniny nebo svátky a že se toho vždy ujmete a často i nosíte jídlo domů, co je na tom pravdy?
Za narozky je pohoštění a basa Plzní, svátek jen basička Plzní. Jelikož zůstavám poslední, tak na mě zbyde vždycky uklízení, protože mladší hráče to ani nenapadne, ty se nažerou a mažou co nejrychleji pryč a pak to musíme s Tomášem Buldrou uklízet, protože nesnášíme bordel. Jídlo často zbyde tak to přece nevyhodim co by za to děti v Africe dali.
Jak se dokážete udržovat ve formě, když si dáváte sekanou a žebra dvakrát týdně?
Mám rychlé spalovaní a nebojte už mi roste taky pěkné bříško, budu se muset brzdit.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.