Každý může porazit každého, říká hráč kola Libor Pechoč

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 7. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji ti k vítězství v anketě hráč kola. Novou Včelnici jste dalo by se říct převálcovali. Jak hodnotíš tento zápas ze svého pohledu?
Děkuji, spoluhráči mají určitě velkou radost, když za toto budu muset něco zaplatit. Rozhodně větší, než já. Zápas se Včelnicí nám výsledkově vyšel. Pomohl nám gól, který jsme dali hned ve třetí minutě. To se pak hraje hned lépe. Dále jsme měli v prvním poločase herní převahu a přidali jsme další góly, kdy jsme mohli jít do kabin za příznivého stavu 3:0. Začátek druhého poločasu jsme trošku zaspali, ale nakonec jsme přidali další góly a myslím, že jsme zaslouženě tento zápas po týmovém výkonu vyhráli, i když byly pasáže zápasu, kdy jsme nechali hrát soupeře. Jen je škoda, že máme výsledky, jak na houpačce.
V dalším kole vás čeká utkání s Meteorem, který se teď pohybuje na šesté příčce. Jaký zápas očekáváš?
Meteor má určitě silný tým a začátek sezóny jim vyšel. Naše venkovní bilance není zrovna moc příznivá, kdy jsme venku zatím uhráli pouhý jeden bod. Doufám, že to teď ale zlomíme a konečně venku vyhrajeme. Pamatuji si tam zápas z minulého roku, který nám vůbec nevyšel, to se snad opakovat nebude a přivezeme všechny tři body domů do Lišova. Snadný zápas to ale určitě nebude.
V čem vidíš problém, že se vám nedaří vyhrávat na venkovních zápasech?
To kdybych věděl. Máme skvělé domácí podmínky, jak od zázemí, tak po fanoušky, tak se nám to hraje lépe. Samozřejmě, že chceme vyhrávat i venkovní zápasy, ale to se prostě nedaří. Důvod je asi takový, že venku hrajeme prostě špatně. Jak jsem říkal, je čas to změnit.
V rozhovoru s tvým spoluhráčem Petrem Kandlem jsem se ptala, koho vidí na postup ve vaší skupině a zeptám se i tebe. Kdo se podle tebe popere o postup do krajského přeboru?
Ač nerad, tak musím souhlasit s Petrem. Asi největší favorit soutěže je momentálně tým z Hluboké. Dále je to zatím hodně vyrovnané, takže těžko soudit. Každý může porazit každého.
Z minulých rozhovorů vím, že fandíš Arsenalu. Jak se ti letos líbí jejich výsledky?
Tohle je hodně podpásovka. Arsenal je moje srdcová záležitost, fandím mu už od dětství. Bohužel musím říct, že posledních několik let, je to bída a utrpení. Až moc dlouhá doba temna to je. Na druhou stranu mám dobrý nervy, protože fandit Arsenalu není žádná sranda. Ale tomuto týmu budu věrný až za hrob i přes všechny ty útrapy. Ta radost zase jednou přijde, snad se toho dožiji.
A teď by mě zajímalo, jak je to u vás s tím sazebníkem v klubové pokladně (smích). Jsi prý nový pokladník a zatím nikdo ten tvůj sazebník nepochopil. Tak jak to tedy u vás je?
Naopak ho pochopili úplně všichni, jen dělají, že ne. Asi bychom měli zase něco přidat. Petr by měl dostat pokutu za projevenou neúctu k pokladníkovi. Bohužel jsem až moc mírný a takhle mi tu mojí dobrotu oplácejí (smích).
Věřím, že po tomto rozhovoru jim jistě půjdeš příkladem a obohatíš klubovou pokladnu (smích). Jak to máš momentálně s koníčky? Ještě si zahraješ občas rekreačně hokej nebo veškerý čas patří už jen dětem?
Rád bych se tomu vyhnul, možná si dám nějakou slevičku. Přece jen já můžu (smích). Ne, samozřejmě budu muset zaplatit. Časově se už nic jiného stíhat nedá. Obojí dá zabrat, jak právě časově, tak fyzicky. Ještě k tomu, když máme trenéry, který by z tebe strhali kůži. Mám co dělat, abych vždy doléčil nějakou újmu na zdraví z jednoho tréninku do dalšího (smích).
Vypadá to, že by děti mohly být také sportovně založené?
U nich to bude spíše rekreačně, tak asi jako já. Hlavně ať pak dělají, co je bude bavit. Do ničeho je nutit nebudu.
Chtěl bys něco vzkázat těm, kteří pro tebe hlasovali?
Určitě poděkovat za podporu, zápas se Včelnicí byl především týmový výkon a snad takhle budeme pokračovat dále.
Děkuji moc za rozhovor. Ať se ti daří jak ve fotbale, tak i v osobním životě.
Děkuji, tobě také. Snad nám tuhle sezónu už nic nezkazí a celou ji konečně dohrajeme.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.