"To že nás trénuje bývalý spoluhráč není žádný problém" sdělil Petr Hájek hráč 9. kola

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 9. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Náročný týden vzhledem k vloženému kolu, může to být pro vás nebo tým problém? Jak tento týden dosud hodnotíte a co vás čeká?
Ano náročný týden, ale myslím, že každý radši hraje zápasy než trénuje takže s tím nebyl žádný problém a máme dost široký a kvalitní kádr. Zatím jsme oba domácí zápasy vyhráli, teď dovézt 3 body z Poděbrad a budeme maximálně spokojeni.
Jaká byla vaše dosavadní fotbalová kariéra?
Moje kariéra začala v žácích v Klíčanech, pak jsem šel do Admiry a do starších žáků přestoupil do Sparty kde jsem byl do svých 19 let a pak jsem šel do Loko Vltavín ze kterého jsem se vrátil zpět do Klíčan kde jsem do teď. Nejsilnější zážitek je určitě když jsme jako třetiligový Vltavín porazili v letní přípravě áčko Sparty.
Máte vlastní fitko, děláte bojový sport, máte postavu kulturisty, jak se to vše dá skloubit s fotbalem a využijete něco z toho ve fotbale?
Provozuji fitko a dělám osobního trenéra. Určitě se to ve fotbale využít dá, postavu kulturisty rozhodně nemám, ale rád si zvednu nějakou činku, tak je to asi trošku vidět. Bojové sporty dělám tak okrajově a různě to střídám, podle toho co mi tělo dovolí. Takže box, thajský box, MMA.
Jaké je to hrát pod trenérem, s kterým jste hrál?
To že nás trénuje bývalý spoluhráč není žádný problém, Honza Předota je výborný fotbalista a ukazuje, že i jako trenér by to mohl někam dotáhnout.
Hrál jste za Spartu, hrál jste s někým, kdo se prosadil do ligy, případně jste s někým v kontaktu?
S Jirkou Jeslínkem jsme spolu prošli Spartou a on pak udělal myslím si pěknou kariéru a teď jsme spolu v Klíčanech.
Jak vidíte průběh a výsledek nedělního 300. pražského derby?
Derby budu sledovat přímo na stadionu a doufám, že Sparta vyhraje a ukáže kdo je vládce Prahy.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.