Chceme soutěž konečně vyhrát, vždy nám to uteklo o kousek, říká Denis Bechner

Na šestigólovém vítězství v domácím zápase s Jesenicí v 6. kole se Denis Bechner podílel dvěma góly. V utkání se mu dařilo také herně a svým výkonem si řekl o nominaci do sestavy kola, kterou následně ovládl. S hráčem kola nyní přinášíme tradiční rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Za výkon v šestém kole ses dostal do top jedenáctky, kterou jsi následně ovládl. Očekával jsi nominaci a následné prvenství?
Ja tyhle top jedenáctky a různé věci moc nesleduji, takže jsem se to dozvěděl na tréninku a ovládl jsem to asi díky spoluhráčům, protože mi dávali hlasy. Za to děkuji.
Po sedmi kolech jste na prvním místě. Byl vaším předsezónním cílem postup do vyšší soutěže?
Momentální první místo je super, ale do konce soutěže je ještě dlouhá cesta a myslím, že to bude těžké. Pro nás je asi hlavní cíl soutěž konečně vyhrát. Vždy nám to uteklo o kousek a myslím, že kádr máme teď slušný a mohlo by to klapnout. Až pak asi dojde řeč na případný postup.
Máte za sebou těžké utkání s béčkem Tatranu. Jak bys ho zhodnotil?
Zápas na Tatranu bych zhodnotil tak, že to byla divočina se vším všudy. Na začátku jsem měl nějaké dvě šance a mohl jsem zápas uklidnit, ale obratem velice aktivní Tatran směrem vpřed měl více než stoprocentní šance, ale bohužel pro ně proměnil jen dvě a štěstí stálo při nás. Myslím si, že zápas jsme si zasloužili vyhrát a taky se stalo. Těší mě to o to více, když jsem bohužel v 60. minutě dostal červenou kartu.
V zápase se ti dařilo, ale poté jsi svůj výkon zastínil zbytečným vyloučením a oslabil tým. Věřil si v tu chvíli, že to spoluhráči zvládnou a zvítězí?
Dařilo, nedařilo... Dařilo se mi dostávat se do šancí a byl jsem hodně na míči, ale šance v prvním poločase jsem měl proměnit. Tým jsem oslabil svou hloupostí, když jsem dělal nebezpečný skluz. Myslel jsem, že tam budu dříve, bohužel se tak nestalo. Moc šancí jsem tomu nedával, odcházel jsem za stavu 2:2. Věřil jsem v remízu, ale kluci zahráli perfektně a Tatran když opět neproměnil stoprocentní šance, tak mi přišlo, že byli lehce v tlaku. To udeřil Adam Vitner a jak to dopadlo všichni víme.
Prozradíš, jaké jsou v hředelské kabině sankce za žlutou, popř. červenou kartu?
Nějaké pokuty tam asi jsou určitě, to náš pokladník Tomáš Čuda mi to napíše, to je jasný (smích).
Jak se slaví ve Hředlích vítězství?
Vítězství se slaví každopádně ve velkém stylu. Jen byla škoda, že jsme hráli v neděli, tak jsme si po zápase zašli na oběd, dali pár piv a šli v klidu domů. Ale po sobotním zápase to je vždy jiná jízda (smích).
Na svém kontě máš po sedmi zápasech sedm vstřelených branek. Dáváš si před soutěží cíl, že chceš dosáhnout konkrétního počtu gólů a jsi se svou dosavadní střeleckou formou spokojený?
Cíl je vždy nejvyšší, a to být nejlepší, ale tento rok to bude těžké. Je tam už teď hodně střelců o několik branek přede mnou, ale zkusím se o toho krále poprat. Se svou formou spokojený celkem jsem, ale vždy by se dalo něco zlepšit.
Jak se ti hraje po boku Adama Vitnera v útoku?
S Adamem hrajeme vedle sebe už nějaký ten pátek, takže je to super. Troufnu si říci, že o sobě i na place tak nějak víme a to je důležité.
Připravoval ses během vynucené pauzy na start soutěže individuálně nebo šel fotbal úplně stranou?
Zkoušel jsem chodit běhat a doma cvičit, ale po pár týdnech mě to přešlo, takže jsem nedělal nic (smích).
Jaká byla doposud tvoje fotbalová kariéra?
První fotbalové krůčky byli na SK Rakovník. Poté jsem působil v hodně klubech a do Hředel jsem se dostal přes Jana Slámu, jak jinak než u piva (smích).
Koho tipuješ jako aspiranta na zisk prvenství v soutěži?
Na první místo nemůžu tipovat nikoho jiného než FK Hředle.
Proti jakému týmu se ti v soutěži hraje nejlépe a naopak?
To je dost těžká otázka. Každý tým má něco do sebe, ale asi nejhůře se mi hraje v Lišanech, tam je to i celkově pro náš kádr celé zakleté. A naopak nejlépe se mi zatím hrálo na obranu Tatranu, měl jsem spoustu prostoru a to mi vyhovovalo.
V evropských soutěžích máme aktuálně tři zástupce. Kdo myslíš, že to dotáhne nejdál?
Doufám, že nejdál to dotáhne Sparta, protože ji fandím, ale v Evropě přeji i trapný Slavii. Zrovna Slavia by to měla dotáhnout v konferenční lize daleko.
Jakému klubu fandíš v naši nejvyšší soutěži a jakému evropskému?
Jak už jsem zmínil, u nás fandím Spartě už od malička a v Evropě jedině Real Madrid, taky od malička. K fandění mě přivedl sám fotbal, který hraji od čtyř let.
Tvůj fotbalový vzor?
Můj fotbalový vzor nemůže být nikdo jiný než CR7.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.