ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 8.kolo Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 8. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde. Hráčem kola se stal vendryňský David Mitrenga. David nastoupil v utkání s Baškou do druhé půle, během které dokázal vstřelit dvě branky, čímž si zasloužil nominaci do sestavy kola od trenéra Lukáše Martynka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Davide, vyhrál jste anketu o nejlepšího hráče uplynulého kola v rámci 1.B třídy sk. C, co na to říkáte? A věděl jste o tom, že jste v nominaci?
Musím říct, že jsem to vůbec nečekal. Nominace mě překvapila. Dozvěděl jsem se o ní až ve fotbalové skupině, kde se řešilo nějaké téma o pokutě za rozhovor. (smích)
Bude Vás vítězství v anketě něco stát do kabiny?
Jo jo už se tam pro mě chystá nějaka ta pokuta v podobě flašky, nebo něčeho dalšího (Smích), ale to k tomu patří a děkuji trenérovi Lukáši Martynkovi za nominaci v tomto kole.
Hráli jste s nováčkem soutěže Baškou. Jaký to byl zápas z Vašeho pohledu?
Z mého pohledu oba týmy do toho dali maximum, avšak musím říct, že jsme si drželi celý zápas převahu. Sice jsme dostali první gól, ale ihned jsme vyrovnali a následně navýšili skóre, což vedlo k výhře.
Má Vendryně jako klub myšlenky na postup do 1.A třídy?
Rozhodně, děláme vše proto. Máme skvěly treninkový program, kolektiv a hráče, kteří fotbalu dávají to správné srdíčko.
Jaký je Váš nejsilnější fotbalový zážitek?
Asi nabídka hrát v sigmě Olomouc, když jsem ještě hrával za žáky v Třinci. Ale zážitků mám mnoho, co se týče týmových nebo individuálních úspěchů na hřišti.
Je větší motivací do budoucna se prosadit ve fotbale nebo preferujete spíš hudební dráhu?
Fotbal pro mě znamená hodně. Je pro mě motivací, proč na sobě pracovat a udržovat se v dobré kondici. Rozhodnout se mezi hudbou a fotbalem je těžké. Snažím se dělat obojí naplno a prosadit se, jak nejlíp umím.
Máte v kabině nějakou přezdívku?
Říkají mi Mitry. (odvozeno od příjmení)
V sobotu jedete do Sedliště, co od tohoto duelu očekáváte?
Tak já samozřejmě očekávám výhru (smích), ale zápas to bude těžký, jelikož máme hodně absencí a nebudeme hrát na domácí půdě.
Kde se na hřišti cítíte nejlépe?
Nejlépe se cítím v záloze nejčastěji na kraji. Dostanu se častěji k míči a mám více prostoru.
Oblíbený stadion?
Rád jsem hrával v Třinci na stadionu Rudolfa Labaje, ale v 1.B řídě, nedokážu jednoznačně říct.
Oblíbený soupeř?
Rád hraju proti Oldřichovicím, jelikož je to vždy derby. To samé platí i pro Nýdek. Škoda, že jsem si nemohl zahrát proti Inter. Petrovicím, jelikož jsem studoval v Karviné a zápasy proti nim byli vždycky zdravě vyhrocené.
Vaše civilní zaměstnání?
Jsem stále student na VŠB-TUO. Pokračuji v navazovazím studiu na oboru systémového inženýrství a informatiky. Občas si přivydělávám na brigádách nebo hraji po večerech s kapelou.
Oblíbený alkoholický nápoj?
Ono se to stále mění, nemůžu jednoznačně říct. V poslední době je to však pivo, nebo víno. A pak ostatní u kterých si nevzpomínam na kocovinu. (smích)
Co koleno, už konečně drží a nekrvácí?
Koleno se stále hojí. Kromě fotbalu taky jezdím často na kole a nedávno jsem se při sjezdu zase zranil. Horší však bylo natažené tříslo z tréninku, kvůli kterému jsem nemohl hrát předešlé 2 zápasy.
Cokoli co bys chtěl říci nebo vzkazat skrze náš web
Chtěl bych poděkovat za všechny hlasy, které jsem dostal a doufám, že se tato sezona dohraje bez jakýkoliv dalších restrikcí.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.