Těžké zápasy nás teď teprve čekají, říká Jan Votava

Vítězem ankety Hráč kola se stal Jan Votava z Hrotovic, který přispěl hattrickem k výhře nad Třebenicemi v poměru 6:0.Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Honzo, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
V Třebenicích se nám nehraje moc dobře, hodně tam fouká. Bylo to o prvním gólu, ten jsme dali docela brzo a uklidnili se. Po přestávce jsme vstřelili třetí branku a zápas se už jen dohrával.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem ?
Jo, docela to šlo. Hlavně že se vyhrálo.
Nyní přivítáte na svém hřišti fotbalisty z Radotic . Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí ?
Radotice nás určitě prověří víc než soupeři v posledních kolech. Poslední tři zápasy vyhráli a určitě nás nečeká nic lehkého. Doma nic jiného než tři body nebereme.
Po třech kolech jste měli na svém kontě pouhé čtyři body. Od té doby už jen pouze vítězíte a to vždy výrazně. Změnilo se něco ve vašem herním stylu?
Myslím že se nic nezměnilo, 2. 3. kolo jsme si vybrali slabší chvilku. Snad už to bude jen lepší
Zatím figurujete na druhém místě za Předínem. Jak na tebe působí tento tým a co říkáš na střelecké výkony Josefa Šindeláře se sedmnácti střeleckými zásahy?
Předín už loni hrál výborně, jen měl hodně mladý tým. Myslím, že letos jsou na tom ještě lépe a určitě favorité na první místo. Pro Šindeláře je určitě III. třída málo, v jeho věku a formě by měl hrát určitě někde jinde.
Sám jsi vstřelil také hodně branek a s jedenácti góly jsi na druhém místě Takže v tomto směru může být spokojenost?
Jo, letos to tam docela padá. Jak se říká - vždy jen to co ti dovolí soupeř, těžké zápasy nás teď teprve čekají tak myslím, že už to nepůjde tak hladce.
Který tým tě po sedmi odehraných kolech příjemně a nebo nepříjemně překvapil?
Nepříjemně - Rouchovany
Je nějaký hráč ve vašem týmu, který v uplynulé sezóně herně vyrostl?
Jednotlivce jmenovat nebudu. Máme hodně zraněných a kluci co je v sestavě nahradili si nevedou špatně. To je docela dobré zjištění.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.