ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 3.kolo Středočeský | Praha - východ | Okresní přebor , 2021-2022

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 3. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal útočník Velkých Popovic Jakub Bíba! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji ke dvou vstřeleným gólům. Co by jsi k nim řekl ty?
První gól byl po dobře zahraném rohu, kdy jsem si zaběhl na zadní tyč a nehlídaný trefil hlavou volný prostor. Druhý gól byl po individuálním průniku spoluhráče, který mi v posledním možném momentě naservíroval balon před prázdnou bránu. Celkově jsem mohl dát branek víc a na konci se ukázalo, jak moc to bylo potřeba.
Jaký myslíš, že bude zápas proti Kostelci?
V zápase proti Kostelci bohužel nenastoupím protože jsem mimo ČR. Věřím, ale že to kluci zvládnou a budeme se radovat ze 3 bodů. Příprava byla určitě poctivá jako vždy.
Jaká zatím panuje nálada v kabině?
Řekl bych, že velmi dobrá. Malinko to pokazila poslední bodová ztráta, ale rychle jsme se oklepali a soustředíme se na další utkání.
Je s tebou trenér spokojený? Něco co by jsi o něm řekl? Klidně ho na něco práskni.
Myslím si, že ano. Vždy je samozřejmě co zlepšovat. Důležitější pro mě je spíš jestli jsem spokojený sám se sebou, což jsem málokdy. Jinak náš trenér fotbalem žije, hodně tomu obětuje a vždy se snaží z každého vyždímat nejlepší výkon.
Jaké si v této sezóně jako tým kladete cíle?
Ty nejvyšší. Chceme postoupit. Po třech kolech si uvědomujeme, že to dá ještě pořádně zabrat, ale uděláme pro to maximum.
A poslední. V Popovicích už hraješ dost dlouho. Přemýšlel jsi někdy nad nějakým přestupem? Láká tě i jiný tým popřípadě jiná soutěž?
V Popovicích zůstanu. Je tu naprosto výjimečná parta a chuť hrát fotbal. Mám tu plno kamarádů a těším se jak sem jednou budu vodit své děti na tréninky. Rád bych to s Popovicemi, kde hraju téměř celý život, dotáhl co možná nejdál a B třída je určitě první společný cíl nás všech.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.