Hráč kola Roman Popovič doufá, že si kvůli čtyřem trefám do sítě Berouna nebude muset brát hypotéku

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 7. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal Roman Popovič z Viktorie Mariánské Lázně. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Byl jste expertem kola, předpověděl jste výhru v Berouně a stalo se. Jak byste utkání popsal?
Utkání nebylo tak jednoznačné, jak by se mohlo podle výsledku zdát. Do zápasu jsme vstoupili dobře, prvních dvacet minut jsme byli lepším týmem, ale bohužel jsme neproměnili žádnou šanci, kterou jsme si vytvořili. Poté jsme v útoku nedokázali podržet balon a zbytečně ztráceli míče. Z toho také vyplynula standardka ve 45. minutě a dostali jsme gól do šatny. V šatně jsme si řekli, že máme na to urvat body a to se nakonec povedlo. Druhý poločas jsme byli jasně lepší a zaslouženě zápas otočili.
Vstřelil jste již někdy v soutěžním utkání čtyři branky?
Tak čtyři góly jsem dál naposled v žácích myslím, ale v dospělém fotbale to bylo mé poprvé.
Dva góly jste dal z penalt. Jste na exekuci určený nebo to vyplynulo ze situace?
No tak kdyby nebyl zraněný František Nedbalý, tak nevím, jestli bych kopal, ale je nás určených vždycky víc a trenér říká, že kdo si bude věřit, ať si ji vezme. No a já si věřím za každé situace.
Bude Vás taková One man show stát něco v kabině?
No tak to mě určitě něco stát bude, ale ještě nevím přesně kolik, tak snad si nebudu muset brát hypotéku.
Jste teprve na začátku své kariéry. Chtěl byste si zahrát vyšší soutěž?
Myslím si, že každý mladý hráč, když hraje Divizi nebo ČFL, tak by si chtěl zahrát vyšší soutěž a já nejsem výjimka. Tak třeba se někdy poštěstí a kopnu si někde výš.
Jak jste s fotbalem začínal a přes jaká mužstva jste prošel?
Začal jsem v šesti letech u nás na vesnici v Lomu u Tachova. Tam se to ale po pár měsících zrušilo, tak jsem šel do Tachova. Tam jsem hrál tak do svých dvanácti let a šel jsem do Plzně, kde jsem strávil pět nebo šest let a z Plzně jsem šel do Mariánek, kde jsem do dneška.
Jaké jsou cíle mužstva pro tuto sezónu a jaké máte vy osobně?
Tak určitě bychom chtěli být v horní polovině tabulky, nejlépe do pátého místa. To by bylo ideální. No a mé cíle jsou abych hrál co nejvíc, nebyl zraněný a dal občas nějaký ten gól.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.