Ondřej Páca: Jsem hrdý, že mohu hrát právě za bělčický tým

Vyzpovídali jsme nejlepšího hráče pátého kola 1. B třídy skupiny B, kterým se stal Ondřej Páca z TJ Sokol Bělčice. Hlasování ovládl díky tomu, že se na devítibrankovém vítězství svého týmu proti Stachům podílel dvěma góly a dvěma asistencemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Proti Stachům jste si připsal bilanci dvou gólů a dvou asistencí, jak hodnotíte svůj výkon?
Svůj výkon hodnotím kladně, ale pořád je co zlepšovat. Velký dík patří spoluhráčům, protože bez nich bych to nedokázal. Moc děkuji, kluci!
Zažil jste už někdy takto vydařené utkání z osobního hlediska?
Ano, zažil, ale nikdy jsem nebyl vybrán hráčem kola (smích).
Jak byste zhodnotil utkání pátého kola z pohledu týmu?
Jako tým jsme hráli výborně, hned od první minuty na nás byl vidět hlad po vítězství. I když se to možná nezdá, tak to byl pro nás důležitý zápas, který jsme jako tým zvládli na jedničku, a potvrdili jsme roli favorita. Ale musíme být nohama na zemi, sezóna je dlouhá a my máme před sebou ještě pořádný kus práce.
Už jste někdy v mužské kategorii zažil podobný výsledek jako 9:0 nyní proti Stachům?
V mužské kategorii jsem takový výsledek ještě nezažil.
Jaký post na hřišti vám vyhovuje nejvíce a co vnímáte jako své silné stránky?
Každý zápas hraju na jiném postu kvůli velké absenci spoluhráčů. Ale nejraději mám kraj zálohy. Myslím si, že moji silnou stránkou je držení míče a zatím ještě pořád rychlost (smích).
Po pátém kole jste třetím bělčickým hráčem kola, takže vaši fanoušci se opravdu činí. Je něco, co byste jim chtěl vzkázat?
Našim fanouškům bych chtěl za celý tým moc poděkovat. Fanoušci jsou bezvadní, jejich podpora nám strašně pomáhá, hlavně v domácích zápasech! A v neposlední řadě bych rád poděkoval i své přítelkyni Kristýně, která mě ve fotbale podporuje a pomáhá, i když to se mnou není kolikrát jednoduché.
Co ještě chcete dokázat v další kariéře?
Každopádně můj cíl je hrát fotbal co nejdéle, a to bez zranění. A rád bych se podíval do 1. A třídy.
Uvažoval jste někdy nad odchodem z Bělčic do jiného týmu?
To rozhodně ne! Bělčice jsou pro mě druhým domovem a jsem hrdý, že mohu hrát právě za bělčický tým, který bych nevyměnil za nic na světě.
V dalším kole hrajete ve Lhenicích, jaké utkání očekáváte?
Lhenice mají výborný tým, před sezónou jsem je tipoval na aspiranty prvních příček. Hrají podobný fotbal jako my, takže zápas bude vyrovnaný. Věřím, že zápas zvládneme, a přivezeme domů 3 body.
Jaké jiné koníčky máte kromě hraní fotbalu?
Kromě fotbalu toho moc nestíhám, ve volném čase se snažím věnovat rodině, která se nám minulý týden rozrostla o dalšího člena domácnosti, za což opět vděčím mé úžasné přítelkyni Kristýně.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.