"Je rozhodně lepší mít Honzu Jíchu na svojí straně," sdělil Robin Vocel, hráč 7. kola

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 7. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Čekal jste takhle vydařený vstup do sezóny?
Musím říct, že až takhle vydařený vstup jsem nečekal. Věřil jsem, že budeme hrát nahoře, ale plný počet bodů jsem upřímně nečekal. Snad to takhle bude pokračovat co nejdéle.
Jaké jsou cíle pro letošní sezónu?
Po předchozích neúplných sezónách kdy jsme hráli o nejvyšší příčky nemůžou být cíle jiné. Takže se zase budeme chtít poprat o nejvyšší umístění.
Kdo si myslíte, že je letos největším adeptem na titul ve vaší soutěži?
K největším favoritům řadím určitě Klíčany a Dobrovice. A doufám, že se tam budeme pohybovat i my.
Jaká byla vaše dosavadní fotbalová cesta?
S fotbalem jsem začínal v Kutné Hoře. V mládeži pak působil v Kolíně, Slovanu Liberec a Hradci Králové. V dospělé kategorii jsem se pak přes Kutnou Horu a Čáslav přesunul do Velimi.
Jak moc se vám líbí v klubu, jako je FC Velim?
Ve Velimi jsem opravdu spokojený. Máme skvělé prostředí a zázemí, super vedení a v neposlední řadě i skvělou partu, za což jsem moc rád.
Jaký je váš oblíbený klub a jak se mu v poslední době daří?
Tahle otázka je trošku podpásovka, protože jsem fanoušek Arsenalu a všichni určitě moc dobře víte, že Arsenal neprožívá úplně nejlepší období.
Jak velká čest je pro vás hrát s playerem jako je pan Jícha?
Tak s Honzou se nějaký ten rok už známe. Občas jsme se dřív potkávali i jako soupeři na nějakých menších akcích a musím říct, že je rozhodně lepší mít ho na svojí straně.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.