Rozhovor s hráčem kola Romanem Poborským z Novosedel

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 5. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Romane gratuluji k vítězství v anketě o hráče 5. kola, ale především blahopřeji k prvnímu vašemu vítězství v tomto ročníku. Jak hodnotíte vstup Novosedel do soutěže?
Děkuji za gratulaci a především za poslané hlasy. Myslím, že jsme vstoupili docela dobře, máme tři vítězství, jednu prohru (u které jsem nebyl!:-), takže se nedivím.
Se vstupem do soutěže souvisí také především atmosféra v kabině. Došlo k nějakým výrazným změnám v kádru po nucené pauze, zapříčiněné situací kolem nemoci covid-19?
Změny v kádru ani nenastaly, akorát je špatné, že máme pět hráčů dlouhodobě zraněných, takže nás stále jezdí k zápasu 11 - 12. A to já ještě hraju se zlomeným palcem u nohy.
Proti Staré Hlíně se vám povedlo otočit nepříznivé skóre. Jaký to byl zápas?
S Hlínou jsou zápasy vždy vyrovnané. Minulý víkend se nám povedlo utkání otočit za nepříznivého stavu z 2:0 na 3:2 nadměrnou bojovností a perfektní fyzičkou u všech hráčů.
Nyní zajíždíte do Číměře. Co očekáváte od tohoto utkání?
Číměř je vždy nepříjemný soupeř a doma jsou obzvlášť silní. A to ještě včera jejich Áčko, takže to bude těžký zápas. Snad se nám podaří urvat aspoň bod.
Jak jste vyplnil dlouhou koronavirovou pauzu?
Bohužel jsem strávil tuto dlouhou pauzu v Čechách. Převážně jsem se válel u televize, což zapříčinilo, že jsem přibral 8 kg. A to mi ještě v tom období odoperovali půlku ledviny, což započítávám.
Kdo myslíte, že je největším favoritem soutěže?
Jasným favoritem jsou Slavonice. My se do toho postupu moc rvát nebudeme.
Na jaký zápas se v podzimní části nejvíce těšíte?
Většinou na zápasy s Hlínou, které už máme úspěšně za sebou.
Co zatím říkáte na uplynulý ročník FORTUNA:LIGY?
K tomu bych se ani moc nevyjadřoval, protože pan Kellner nám všechny fotbaly na ČT sebral. Děkuji všem spoluhráčům za příjemné společné prožitky ze zápasů.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.