Fotbal je hlavně zábava a odreagování se od pracovního života, říká hráč kola Miroslav Syrovátka

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 5. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Míro, gratuluji ke zvolení hráčem kola. Budeš muset vložit něco do kasy?
Děkuji, samozřejmě mě to bude stát nějakou korunu. Náš kabinový pokladník Michal Hanzal, který je od mala mým velkým obdivovatelem a fanouškem, dělal vše možné i nemožné, abych nasbíral co nejvíc hlasů. Myslím, že si snad nařizoval i budík, aby mohli s partnerkou každou hodinu hlasovat a já musel zaplatit.
O víkendu jste vyhráli v Dívčicích. Jak bys zápas popsal?
Těžké utkání. Dívčice nemají vůbec špatný mančaft a trochu mě překvapuje, že jsou stále jen na třech bodech. My utkání odpracovali a narozdíl třeba od utkání s Mokrým jsme ukázali, že se umíme i kousnout a o výhru zabojovat.
Utkání se hrálo před kamerou jihočeského fotbalu. Díval jsi se na záznam?
Abych řekl pravdu, tak jsem se ještě nedíval. Máme v plánu pustit si to na dokopné po nějakém pivu. Ale od některých jedinců, kteří si to pouští večer před spaním, vím že je tam pár momentů u kterých se pak dobře pobavíme.
Vstřelil jsi hattrick. Která tvá branka byla nejhezčí? Můžeš nám ji popsat?
Nejhezčí byla určitě ta třetí, když jsem po ojedinělé nahrávce od Michala Hanzala, která mě mimochodem hodně překvapila, protože od něj nejsem na přihrávky zvyklý, přeloboval šajtlí domácího brankáře.
V příštím kole hostíte rezervu Čtyř Dvorů. Jaký tipujete zápas?
Je jasné, že nás nečeká nic lehkého. Víme, že naposledy prohráli s Mokrým a budou to chtít odčinit. My ale určitě jdeme do zápasu s tím, že chceme vyhrát. Věřím, že zase přijde spousta lidí, čehož si všichni moc vážíme, že v tak malé obci, jakou Kamenná je, chodí na fotbal mrak fanoušků a my se jim budeme chtít odvděčit dobrým výsledkem.
Letos se vám zatím daří a jste na druhém místě tabulky. Čemu to přičítáš?
Utvořili jsme fajn partu, která se v rámci možností snaží trénovat a fotbalem se bavit. Navíc jak jsem říkal, víme že máme v zádech spoustu lidí, kteří nám fandí a chodí nás na zápasy podporovat a my je nechceme zklamat. Nemáme do sezóny žádné konkrétní cíle, jen bychom se neradi vraceli do IV. Třídy, protože právě ti lidé si zaslouží aby se tu nehrála nejnižší soutěž a oni se mohli bavit pokud možno dobrým fotbalem a když to jde tak i spoustou gólů.
Jaký je tvůj oblíbený tým?
SKS. To je srdcovka. V kabině jsme spolu s Patrikem Brouskem, Romanem Valíčkem a Mírou Balounem velcí fanoušci. Naopak je tam pár kovaných Sparťanů, takže i báčko na tréninku má občas grády.
Čím je pro tebe vlastně fotbal?
Dřív byl víc, to je potřeba upřímně říct. Dřív jsem tomu mohl a chtěl dávat co jsem mohl. Teď je to hlavně zábava a odreagování se od pracovního a co si budem povídat, někdy i osobního života (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.