"Někdy když se zpětně kouknu, kolik jsem u toho strávil za ten rok času, tak se nestačím divit..." ROZHOVOR S HRÁČEM 6. KOLA Tomášem Jurčíkem

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 6. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vstup do sezóny se vám výsledkově podařil, ale sám jste prozradil, že herně to není to co byste si představovali, čím to je?
Nevím přesně čím to je, ale jediné co mě napadá je to, že hrajeme s tabulkově slabšími týmy, které převážně brání a my nevíme, jak na obranný blok. Snad už to nebudu muset říkat a vše si sedne a my budeme hrát ještě hezčí fotbal.
Jak dlouho působíte v Klíčanech a kudy vedla vaše fotbalová cesta?
Fotbalová cesta byla dlouhá. Od sparťanského dorostu až do Bohemky. Pak přes můj mateřský klub Metor, třetí liga na Vyšehradě a testy přes známého v Rusku a Německu. A momentálně v Klíčanech už nějaký ten rok - odhadem asi 6. rok
Jak vypadá ideální předzápasový trénink?
Teď už to beru trochu jinak než kdysi, kdy se trenovalo 4x - 5x týdně. Teď mám předzápasový trénink páteční tenis s kamarády.
Velký fotbal, Hanspaulku za Lucián, PKFL za Vyhaslé hvězdy a superligu v malém fotbale za Koráb. Slušná porce fotbalu. Zbývá vám čas na přítelkyni a dva pejsky?
Děkuju kamarádům za tuhle otázku a snad se tu ještě někdo z Klíčan objeví nebo klidně někdo po druhé. Tím, že pracuju z domova, tak mám na psy plno času a můžu se jim věnovat i při práci. A přítelkyně ? Ta mě často na fotbalech podporuje, takže pohoda :)
Jste vášnivý hráč herní série FIFA? A kolik ovladačů už jste rozbil?
Jojo, někdy když se zpětně kouknu, kolik jsem u toho strávil za ten rok času, tak se nestačím divit, ale k ovladačům jsem hodnej, to spíš nějaká ta hlasitá nadávka ujede, ale rád budu jmenovat pár jedinců z naší šatny, co už pár ovladačů kvůli FIFĚ zničili (pan Slánský a pan Fiala ) sorry kluci.
Čím to je, že klíčanští vyhrávají v hlasování o hráče kola?
Tím, že každý kdo tam je musí zaplatit nějakou tu korunu do kasy, tak se v tom moc rádi podporujeme.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.