Když je dobrá záloha, rád si odpočinu na útoku, říká hráč kola Jan Demeter

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 4. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v anketě o hráče kola. V zápase proti Peči jste pouze remizovali. Popište nám, jak zápas probíhal z vašeho pohledu.
Pouze? No po druhém gólu Peče to vypadalo dost blbě. Ale naštěstí se ke konci poločasu trefil k pravé tyči Vosa, i když mířil na druhou stranu (smích) To nám zvedlo náladu a když jsem viděl atmosféru v šatně, věřil jsem ve výhru. Ale to bych nesměl být takový dřevák jako vždy a při své tutovce trefit jedinou plonkovou palici v bráně. Ale za mne remíza zasloužená.
Jak jste trávil volný čas o "koronapauze"?
Převážně v garážích na pivu. Stát nám zakázal trénovat, hrát.... Co má člověk pak dělat, že jo.
Prozradíte nám, kde všude jste hrál?
V přípravce jsem zkusil fotbal v JH, ale kvůli své alergii na travní pyly jsem po půl roce přešel na hokej. Takže týmy HC Vajgar, v juniorce chvilku OLH Soběslav, 1. Kamenická, HC AA, HC Polště. A jinak z pohledu fotbalu, v 15 letech jsme se přestěhovali k Lásenici a ukecali mne, abych to s nimi zkusil... no a od té doby jsem v Lásenici, zde i svoji kariéru fotbalisty jednou skončím.
Který post vám nejvíce vyhovuje?
Když je dobrá záloha, rád si odpočinu na útoku. Když se blbě sejdeme, musím na zálohu.
Jak vy osobně vidíte fotbalovou situaci v Lásenici?
Povedlo se nám udělat závlahu a zkvalitnit pažit. Máme ještě nějaké plány, co vše by se dalo kolem hřiště zlepšit, uvidíme, co vše se nám povede zrealizovat. Tímto bych chtěl poděkovat za investování svého osobního času pro rozvoj Rapidu těmto lidem -> Rudovi Jonů, Jirkovi Novákovi, Honzovi Ficalovi a Petrovi Bočkovi.
Chodíte pravidelně na tréninky?
Tak určitě, snažím se. Ale občas se mi to s něčím kryje.
Tak určitě, snažím se. Ale občas se mi to s něčím kryje.
Na hřišti si vždy rozumím pouze s Lukášem Kodymem a to už od 15 let.
Koho tipujete na vítěze FORTUNA:LIGY?
Sport vůbec nesleduji, koukám pouze na hokejovou Play Off Extraligy.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.