Rodiče mě vedli k fotbalu již od prvních kroků, říká Matěj Havelka

Vítězem ankety Hráč kola se stal Matěj Havelka z Nových Syrovic, který svým dobrým výkonem pomohl k zisku tří bodů v zápase s Výčapy. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Matěji, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Děkuji. Velmi si cením hlasů, které jsem obdržel a děkuji za ně. Zápas byl velmi vyrovnaný, už před ním jsme věděli, že to bude těžký soupeř. Předvedli jsme však skvělou týmovou práci a i přes zranění kapitána jsme zápas dotáhli až do vítězného konce.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem ?
Nerad hodnotím vlastní výkony, to nechám na ostatních, zvláště na trenérovi. Z čeho mám ale největší radost je to, že jsem konečně prolomil střeleckou smůlu a vstřelil důležitý gól.
Nyní přivítáte na svém hřišti Moravské Budějovice . Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí ?
Moravské Budějovice jsou jeden z nejtěžších soupeřů v celé soutěži. Musíme na hřišti nechat stoprocentní výkon a samozřejmě, jako v každém zápase, doufáme, že získáme tři body.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
V deseti letech jsme dostali se spolužáky možnost hrát v nově vytvořeném týmu mladších žáků v Nových Syrovicích. Zde jsem působil tři roky, pak jsem přestoupil do Třebelovic, kde jsem získal mnoho zkušeností, čehož si vážím. V Třebelovicích jsem hrál čtyři roky a tento rok jsem se vrátil do Nových Syrovic. Veliké díky patří rodičům, kteří nás vedli k fotbalu již od prvních kroků, nevynechali téměř žádný zápas a vždy mě i bratra ve fotbale podporovali.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Nemám oblíbeného fotbalistu.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Donedávna jsem ještě profesionální fotbal nesledoval, ale moje rodina je sparťanská, takže k ní mám nejblíž. U nás doma se ani o jiném českém klubu nesmí mluvit.
Jaké máš koníčky?
Práce na PC (programování, tvorba her), běh na dlouhé tratě, cestování.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Filmy moc nesleduju, ale když už, tak dobrodružné nebo fantasy.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Sýrová pizza a džus.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.