Vždy se snažím hrát tak, jak umím (jak se mi chce), říká se smíchem Dominik Vlček, hráč 5. kola KP Vysočina

Dvěma góly přispěl k výhře svého týmu nad Chotěboří a vy jste ho zvolili hráčem 5. kola Krajského přeboru Vysočina. My vám teď se záložníkem Speřic přinášíme slíbený rozhovor. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vyhrál jsi v hlasování o nejlepšího hráče 5. kola KP Vysočina, co to pro tebe znamená směrem ke kabině, respektive k týmovému pokladníkovi?
Tak pro mě to nic neznamená a co se týká kasy, počkám jak to kluci "zpeněžní" (smích).
V utkání s Chotěboří jste museli otáčet nepříznivý výsledek, jak se ten zápas z tvého pohledu vyvíjel?
Chotěboř je vynikající mužstvo, nicméně si myslím, že jsme celý zápas byli lepší, jen nás trápila koncovka.
V dalším kole hrajete venku, a to s Ledčí nad Sázavou. Podle výsledků ze vzájemných soubojů vám Ledeč moc nesedí. Co od soupeře očekáváš nyní? Přeci jen Ledeč nehraje domácí zápasy „doma“, ale ve Světlé nad Sázavou.
Ledeč je pro nás vždy nepříjemný soupeř, to, že nehrají na svém hřišti, je moc neoslabí.
Proti kterému týmu v soutěži se ti hraje dobře a proti kterému naopak nerad nastupuješ? Popřípadě hřiště, kde se ti dobře hraje…samozřejmě kromě domácí půdy, kde máte vždy skvělou atmosféru a podporu od diváků.
Já na soupeře moc nekoukám, vždy se snažím hrát tak, jak umím (jak se mi chce)...(smích)... Ale přeci jen nemám jedno hřiště moc v oblibě, a to v Nové Vsi.
Víme, že v týmu máte jak velké Sparťany, tak i Slávisty. Do které skupiny se řadíš ty? Případně fandíš jinému týmu z české ligy?
Řadím se do Sparťanů, ale samozřejmě fandím bratránkovi, takže i Jablonci.
Už jsme se minule od tvého spoluhráče Pavla Svobody dozvěděli, že největším vtipálkem v týmu je Martin Pohan, který by podle něj rozesmál i mrtvolu…prozradíš nám nějaký jeho poslední „kousek“? A trošku něco z druhé strany, kdo je v kabině největším pesimistou?
Vtipálků je tam víc, ale ano Martin Pohan jr. je jeden z největších… Myslím, že pesimistu tam nemáme, občas na tréninku Pavel Svoboda (smích). Ale jinak si myslím, že jsme všichni optimisti.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.