Ani jeden z těch gólů asi nebude patřit úplně k těm nejhezčím, říká hráč kola Šimon Štifter

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 3. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak by jste zhodnotil zápas proti SK Mladé?
Zápas jsme začali aktivně a byla asi spíše otázka času, kdy se nám podaří poprvé prolomit soupeřovu obranu, což se naštěstí povedlo brzy. Pak jsme hráli s klidem na míči a další branky přicházely. Nenechali jsme nic náhodě a o poločase jsme vedli už 5:0, takže druhý poločas se pak spíše dohrával. Mrzí mě teda obdržená branka, za kterou trochu beru vinu, ale Kreny mi určitě mile rád promine a nebude už dál naštvanej :-D Nicméně jsem za výhru velmi rád, i když jsem od soupeře teda upřímně očekával trochu víc.
Jaké ambice má letos Dolní Dvořiště?
Vzhledem k tomu, že jsme letos kvalitně posílili ve všech řadách, tak bych byl rád, kdybychom se drželi v přední části tabulky a kdo ví, jak to dopadne na konci sezóny, to zase nechci předbíhat.
Vstřelil jste hattrick, popište nám vstřelené branky z vašeho pohledu.
Vlastně ani jeden z těch gólů asi nebude patřit úplně k těm nejhezčím, ale první padl tak, že jsem utekl bránícímu hráči a střelou z rohu malého jsem na přední tyč s trochou štěstím prostřelil brankáře hostů. Druhý gól byl z odraženého míče ve vápně, kdy jsem vystřelil a mezi nohama bránícího hráče se míč dokutálel za lajnu. A třetí gól byl již k závěru, kdy už se soupeři asi ani moc nechtělo bránit, takže jsem na půli přebral míč a vlastně bez nějakého atakování jsem doběhl až na velké vápno, kde mi útočníci svým pohybem hezky odtáhli stopery a já tak mohl v klidu vystřelit k levé tyči a mohl jít tak slavit k Ozzymu (Tadeáš Zeman), kde jsem se mu hned omluvil, že jsem mu nenahrál, protože jsem chtěl dát hattrick :-D
Dal jste si vy nějakou metu, kolik by jste chtěl vstřelit branek?
Nikdy jsem si žádnou metu nedával a ani letos tomu nebylo jinak. Nicméně bych byl rád, pokud bych dosáhl dvouciferného čísla, jelikož se mi to v dresu Dolňáku ještě vlastně asi ani nepovedlo, pokud si dobře vzpomínám. Nakročeno k tomu je hezky, za což jsem rád, tak uvidíme. Ale že bych si dával přesně nějakej cíl, to určitě ne. Já nikdy vlastně úplně střelec nebyl, abych si mohl dávat gólový cíle :-D
Chyběl vám fotbal během Covid - pauzy?
Tak chyběl určitě úplně všem, to je jasný. Samozřejmě jak už psali v rozhovorech i kluci přede mnou, tak se to vlastně hodilo k nějakému doléčení zranění a pro mě osobně bylo i více času na školu, ale jinak v tom žádnou jinou výhodu asi ani nevidím, takže jsem rád, že jsme se vrátili zase k tréninkům a zápasům, na což jsem se fakt hrozně těšil. Během pauzy jsem se teda trochu udržoval, což i většina kluků z týmu a občas jsme si zašli zahrát i fotbálek, takže to po návratu nebylo tak hrozný :-D
Aktuální doba přináší spoustu restrikcí a to i co se týče fotbalu. Jaké máte na ně názor?
Tak je to samozřejmě blbý, ale teď už se to nachází v takové fázi, že se to dá poměrně v pohodě zvládnout. Hlavně doufám, že se nebude opakovat minulej rok/podzim, a že budeme moct normálně dál hrát a trénovat.
Další kolo vás čeká Kamenný Újezd, co od zápasu očekáváte?
Zápasy s Kameňákem jsou vždycky těžký. Obvykle ty zápasy, co si tak vybavuju, bývají hodně běhavý a většinou to má i podobný průběh, kdy první půlku hrajeme dobře a druhou půli se nám nedaří, dochází nám šťáva a hra se vyrovnává. Navíc hrajeme venku, ale ani to nemění nic na tom, že tam určitě pro nějakej ten bod pojedeme.
Jaký je váš oblíbený hráč, tým a soutěž?
Tak už od malička fandím Chelsea, tudíž oblíbená soutěž stoprocentně anglická. A co se týče oblíbeného hráče, tak to ovlivnila samozřejmě moje láska k Chelsea, takže vždycky jsem jako malej vzhlížel k Drogbovi a Lampardovi, poté se řadí k mým oblíbencům Hazard a momentálně mám velmi v oblibě Mounta.
Děkuji za rozhovor.
Také děkuji. A děkuji takhle na závěr i klukům z týmu za hlasy, kteří se do toho na poslední chvíli vložili, i když to dělali spíš s vidinou nějakého pěkného příspěvku do kasy :-D

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.