Michal Adamčík: Chtěl bych soutěž vyhrát

Anketu o nejlepšího hráče ovládly stejně jako na úplném začátku sezony Malé Hoštice, které tentokrát poslaly nejvíce hlasů Michalovi Adamčíkovi. Čtyřiadvacetiletý záložník měl totiž prsty gólech do sítě Chlebičova. Rozhodující branku vstřelil sám, čímž zajistil svému mužstvu důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Anketu jste vyhrál s velkým náskokem před Tobiášem Zbořilem z Ludgeřovic. Překvapilo vás to anebo jste s něčím podobným počítal?
Popravdě jsem nečekal tak velkou podporu hlasu, a proto všem, kdo hlasovali, musím poděkovat
Co teď přinesete do kabiny a myslíte, že vám to více pomůže do základní sestavy? V předchozích dvou kolech jste plnil roli střídajícího hráče...
Přinesu flašku. (smích) Ano, bohužel sem se do základu v minulých kolech nedostal, ale tentokrát jsem dostal šanci a myslím, že jsem se jí chopil dost dost pevně. Určitě bych byl rád, kdybych mohl nastupovat do všech utkání v základní sestavě.
Jak s odstupem času zhodnotíte utkání s Chlebičovem? Zasloužili jste si všechny body?
Myslím si, že tohle derby mělo pořádný náboj a nikdo se nenudil. Ano, určitě šlo vidět, že chceme zvítězit více jak soupeř, takže jsme si to zasloužili.
Vaše nejzářivější chvíle přišla v 82. minutě. Trenér Grygarčík říkal, že jste před střelou zavřel oči...
Přesně tak, při střele jsem opravdu zavřel oči. (smích) Gól totiž padl mou slabší levačkou. Ale snažím se pracovat s oběma nohama
Z úvodních tří kol jste posbírali čtyři body. Je to moc anebo málo? Jak jste spokojeni se startem soutěže?
Držíme se středu tabulky, takže si myslím, že jsme klidní. Je ale pravda, že z těch prvních dvou utkání mohlo být bodů vice a to nás také mrzí.
Teď o víkendu nastoupíte opět v domácím prostředí, tentokrát proti Štěpánkovicím. Co víte o tomto soupeři? Na co si musíte dát pozor a s jakou taktikou do nedělního zápasu půjdete?
Už se velmi těšíme na tento zápas. O soupeři vím, že je nevyzpytatelný a dokáže skoro každého potrápit. Taktiku ale nemůžu prozrazovat. (úsměv)
Jaké máte ambice v aktuální sezoně? Kde byste se rádi v tabulce pohybovali?
Ja osobně bych chtěl soutěž vyhrát, ale reálný bude střed tabulky.
A co vy osobně? Nejste pravidelným členem základní sestavy, jak to snášíte? Nevadí vám to? V čem se musíte zlepšit?
Miluju hrát fotbal, takže mě to velmi mrzí, protože si myslím, že na základní sestavu mám. Snad se teď karta obrátila a začnu hrát pravidelněji v zakladu. Myslím, že mi dělají problémy osobní souboje tělo na tělo, ale snažím se to vynahrazovat rychlostí.
Na jaké pozici se nejlépe cítíte? Teď většinou operujete na křídle, ale jste schopný plnit i úlohu středního záložníka...
Líbí se mi pozice podhrotu. Jsem rád, když cítím, že mám na hřišti více volnosti a můžu tvořit.
Nepřemýšlel jste například o změně dresu? Jak se vám v Malých Hošticích líbí?
Upřímně ano ale v Malých Hošticích se mi momentálně hodně líbí, protože tu jsou skvělí lidé se, kterými tu panuje pozitivní atmosféra.
Chtěl byste si zakopat vyšší soutěž anebo je I. A třída strop?
Jsem docela ambiciózní člověk, takže v budoucnu bych si rád vyzkoušel vyšší soutěž.
Máte nějaký vysněný klub?
Barcelonu. Myslím si, že teď bych tam měl šanci s platem, který bych jim navrhnul. (smích)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.