S bratrem jsem se na hřišti jako soupeř potkal v přípravných zápasech proti Humpolci, říká hráč 3. kola Pavel Svoboda

V hlasování o nejlepšího hráče 3. kola Krajského přeboru Vysočina jste svými hlasy zvolili jako vítěze Pavla Svobodu, útočníka Speřic, o kterém se ještě hodně dlouho bude zdát gólmanovi Nové Vsi. Pavel v zápase se soupeřem ze Žďárska vstřelil totiž hned 4 góly. My pro vás máme s tímto hráčem rozhovor, v němž prozradil i pár střípků z kabiny lídra soutěže...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V nedělním zápase proti Nové Vsi jsi vstřelil čtyři branky, vybaví se ti nějaký zápas, kdy jsi dal také více jak hattrick?
Takový zápas, kde jsem vstřelil více než hattrick, byl v žácích, dorostu, z nedávné doby pak v předminulém roce v nějakém přípravném utkání . Alespoň myslím.
Bylo z tvého pohledu ze hřiště utkání tak jednoznačné, jak by se mohlo podle výsledku zdát?
Z mého pohledu se jednalo o zápas, kde jsme díky agilitě, dobré fyzické kondici, a také díky kousku štěstí dosáhli výsledku 5:0. Zápas se odvíjel od začátku dle našich představ. Myslím, že za celý tým mohu říct, že jsme si utkáni náležitě užili a i u diváků šlo o dobrou podívanou. Gólů mohlo být více.
Ve dvou zápasech po sobě jste soupeři vstřelili pět gólů, nyní jedete na horkou půdu Nového Města na Moravě, kde hrajete s tamní juniorkou…venku to bude asi trochu jiný šálek kávy než Sapeli Polná…
Jde o nového soupeře, čekám dobrou fyzickou kondici a bojovnost. My chceme hrát pořád stejně, takže uvidíme..
Někteří čtenáři možná neví, že tvůj bratr Ondřej hraje divizi za A tým Humpolce, chodíš se dívat na jeho zápasy? Měli jste už možnost, potkat se na jednom hřišti jako soupeři?
Chodím pokaždé, pokud to jde, když se nám například nekryjí zápasy. Určitě jsme se potkali již několikrát, především v přípravných utkáních s Humpolcem.
Dříve jsi hrával za Jihlavu… Jak vidíš šance FC Vysočiny letos na postup do první ligy?
Abych řekl pravdu, tak Jihlavu sleduji jen letmo. Občas zaznamenám nějaký výsledek, ale nejde o aktivní sledování. Mám nějaké zprávy, že mají nyní mladý tým doplněný o starší osobnosti. Navíc je tam určitě i ekonomický faktor. Myslím, že na postup si ještě na Vysočině počkáme.
Na závěr, stejně jako v rozhovoru s minulým vítězem, taková tři nej z kabiny… Kdo je největším vtipálkem v týmu? Jaká muzika u vás nyní v kabině frčí? Kdo je tvým největším fanouškem?
Vtipálek je náš navrátilec ze zranění - Martin Pohan ml. Ten by rozesmál i mrtvolu. Posloucháme od všeho něco - rock, metal, pop, starší hity. Největší fanoušek je jako asi u každého rodina, přítelkyně. Děkuji za rozhovor a ať se daří!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.