"Ondra Frána mi řekl, ať to kopnu a dám gól" rozhovor s Lukášem Kočím, nejlepším hráčem 1. kola Krajského přeboru

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 1. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Po přestupu z Ostrova jsi hned dostal kapitánskou pásku a k výhře jsi mimo jiné přispěl i brankou. Jak svůj výkon hodnotíš?
Můj výkon nebyl podle mých představ, ještě by se dalo udělat více pro tým. Kapitánskou pásku mi předal Martin Vachnik, říkal, že mi ji vrací zpět. Proto musím dělat všechno proto, aby se vyhrávalo.
Pověz nám, jak tvá branka padla
Branka padla po přímém kopu, kdy už jsem předtím nějaký kopal a nějak mi to nevyšlo, tak jsem říkal Ondrovi Fránovi, jestli si to chce kopnout. Ale věřil mi a říkal, ať to kopnu a dám gól. Tak jsem se snažil trefit bránu přes zeď, to se podařilo a když jsem koukal na záznam, tak jsem viděl i proč. Ve zdi se jeden z protihráčů při kopu otáčel a proletělo to kolem něho.
Poputuje za první zápas, kapitánskou pásku a vstřelený gól něco do klubové kasy?
(smích) No, něco tam možná pošlu.
Co tě přimělo do Chodova přestoupit?
Do Chodova jsem se vrátil zpět kvůli práci v Německu. A navíc kluky moc dobře znám.
Na souboj s jakým týmem se těšíš nejvíc, s jakým nejmíň?
Nejvíc se těším na Nové Sedlo, Baník Vintirov a Novou Roli, to je prostě takové derby. Nejméně se těším na Františkovy Lázně, tam se mi zdá, jak kdyby to bylo zakleté.
Máš nějaké předzápasové rituály?
Předzápasové rituály bych si nechal pro sebe. Ale určitě jeden z nich je osobní klid s muzikou cestou na zápas.
Příští víkend hostíte silný tým z Nového Sedla. Věříte si na soupeře?
Ano, přivítáme Nové Sedlo, právě na ten zápas se moc těším, věřím že bude dobrá atmosféra a odehrajeme dobrý zápas. Myslím, že máme nastaveno v hlavách, že chceme vyhrávat jako tým. Takže za mě si věříme i když víme, že to bude hodně těžké, navíc když tam je pár kluků z Chodova.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.