Nejvíc si cením to, jaký se nám povedlo vytvořit v Mokrém kolektiv, říká hráč kola Jiří Hrabánek

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 1. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Byl jste zvolen hráčem 1.kola. Jak se vám hrálo v tomto zápase?
Mým favoritem na cenu byl Michal Ježek, jeho 6 branek byl mimořádný výkon. Já si zápas užil, nastoupil jsem na posledních 30 minut, hosté už byli ve vedru vyčerpání, tak jsem i v mém věku zvládl běhat.
Jak hodnotíte zápas s Chrášťany?
Vyhráli jsme zaslouženě, podali jsme týmový výkon, přestože po té dlouhé pauze souhra často skřípala. Hosté bojovali, někteří hráči byli hodně nebezpeční, ale v 11 v tom vedru v podstatě neměli šanci. U hostů bych vyzvednuto výkon matadora Pepi Vomáčky a útočníka Drozda.
V sobotu vás čeká Včelná, co od zápasu očekáváte?
Určitě těžký zápas. Včelná má vyrovnaný kvalitní tým, doplněný několika výbornými hráči. Doma, ale budeme bojovat o výhru.
Na jaký zápas se v podzimní části nejvíce těšíte?
Určitě derby s Lipím.
Kdo myslíte, že je největším favoritem soutěže?
Lipí. Několikátý rok po sobě posílili a jsou jasný favorit na postup.
Jak jste vyplnil dlouhou koronavirovou pauzu?
Měl jsem čas na rodinu a manželku, které za podporu děkuji, povedlo se mi dodělat několik testů kolem domku.
Máte v paměti nějaký nejlepší moment, který jste ve fotbale zažil?
Měl jsem v kariéře štěstí na výborné kamarády a fotbalisty a všude se nám povedlo vyhrát soutěž v Dynamu, J. Hradci, Roudném, v Rakousku, jde jsem hrál skoro 10 let i v Mokrém na konci kariéry. Ještě víc si cením dvou postupů jako trenér s ženami až do ČFL. Nejvíc si však cením to, jaký se nám povedlo vytvořit v Mokrém kolektiv trenérů, hráčů, kteří táhnou za jeden provaz a z jednoho týmu mužů před 10 lety, máme skoro 200 hráčů v téměř všech mládežnických kategoriích, muže a ženy hrají prim v jihočeském regionu. Vše máme postaveno na rodinné atmosféře a kamarádství.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.