"Moje motivace momentálně klesla na bod mrazu, navíc jsem i díky zranění rapidně přibral...", přiznal se hráč podzimu OP Plzeň-jih, Tomáš Zelený

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v sestavě podzimu a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se nakonec s nadpoloviční většinou hlasů stal Tomáš Zelený ze Zdemyslic. Kdo by si ale toto ocenění podle něj zasloužil víc a jaké si přivodil zranění? O tom více v následujícím rozhovoru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Tomáši, se Zdemyslicemi zatím držíte klidný střed tabulky. Máte ale nějaké ambice, třeba si v budoucnu zkusit i vyšší soutěž?
Ano máme, chtěli bychom se mrknout do I.B třídy. Minulou sezónu jsme k tomu měli dobře našlápnuto. Věřím tomu, že bychom to ubojovali a v ní se udrželi. Jenže to celé pokazila tato doba.
Jak to u vás v současné situaci vypadá s tréninky?
Momentálně co vím, tak pár kluků chodí běhat. Nic víc vláda ani neumožňuje.
Máš sám nějakou motivaci zahrát si ještě vyšší soutěže, nebo máš fotbal spojený s odpočinkem a pozápasovou pohodou u piva a klobásky?
Motivace u mě momentálně klesla na bod mrazu. Jak touto dobou, tak díky tomu, že jsem si poranil koleno a letos mi čeká operace. Co konkrétně s ním mám, to napoví operace. A tím je i spojené to že jsem rapidně přibral. Takže až bude všechno v pořádku, začnu makat, shodím kila a začnu se nějak hlídat. Pak snad pomůžu dostat Zdemyslice do té I.B třídy. A abych přesněji odpověděl, nikdy neříkej nikdy. Ale samozřejmě počítám s tím odpočinkem a pivem, klobásou.
Teď trochu k hlasování... Věděl jsi o našem portálu Fotbal u nás, než jsem tě ohledně sestavy podzimu oslovil?
Jasně, přečetl jsem si po každém kole z pár soutěží výsledky a kde bylo možno tak i konkrétní info po zápase jak probíhal. Za mě škoda že jste se přestali věnovat těm nižším soutěžím.
Pro nás je to také škoda, rádi bychom se věnovali více, ale redaktorsky na to nemáme kapacity. Třeba to zaujme nějakého čtenáře a ozve se nám se zájmem...
Je mi jasné, že je vás málo. Třeba se někdo se zájmem objeví. Myslím, že by to uvítaly všechny kluby v našem okrese.
Jak myslíš, že jsi dokázal získat tolik hlasů, abys nakonec v anketě zvítězil? Byla za tím rodina a spoluhráči, nebo tvá účast v sestavě nebyla nikde propagována?
Určitě z nějaké části přátelé, ale hlavně má přítelkyně, která je na mateřské a nudí se doma. (smích) Tímto jí zdravím.
A byla výhra zasloužená? Nebo bys viděl jiného adepta v čele?
Za mě rozhodně Tomáš Görner ze Seče. Toho kluka bych rád viděl minimálně v I.A třídě. A dál? To bychom už mohli polemizovat.
V některých klubech a soutěžích, které aktivně sledují náš portál, se proslýchá i po "pokutách" za tyto "úspěchy" do klubové kasy. Bude tě něco takového také čekat?
To rozhodně nebude, já už tam přispívám i tak dost. (smích)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.