"Chceme se porvat o postup do “A” třídy, kam věřím, že patříme." nám sdělil hráč podzimu v 1.B třídě skupiny C

Karel Schleis, posila Malesic se stala podle Vás fanoušků hráčem podzimu. Karel, si prošel týmy jako Chotíkov, Vejprnice nebo Viktoria Plzeň. Krajní záložník vstřelil 4 branky z toho 3 byly posledni tečkou v zápase. Nechyběl u jediného zápasu Malesic, tím si získal jak fanoušky, tak i nějaké fanynky. Mimojiné se umístil na sedmém místě s nejvyšším počtem hlasů v celé ČR. Pojďte se podívat z čeho jsme ho vyzpovídali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jaké to je být hráčem podzimu? Komu by si poděkoval za hlasy?
Je to pro mě překvapení, přecijen jsem do Malesic přišel teprve v létě a měl za sebou v tu dobu roční pauzu od fotbalu kvůli zranění, takže hlavně milé překvapení. Za hlasy chci určitě poděkovat spoluhráčům, kamarádům, rodině a taky své přítelkyni, která hlasovala jako o život.
Myslíš, že přítelkyně hlasovala hlavně kvůli tobě nebo kvůli tomu pivu Lobkowicz?
Tady je to jednoduchá odpověď, ani jeden z nás není pivař, takže piva poputují do kabiny a budu doufat, že mi to alespoň trochu smázne pokutu, která mě určitě čeká. Hlasovala kvůli mně.
Tak to je jedině dobře. Nakousl jsi zranění, co se ti stalo?
Na začátku roku 2019 jsem byl na jednom futsalovém turnaji, kde jsem špatně došlápl a přivodil si zlomeninu zanártní kůstky. Prvotně jsem to viděl jako chvilkovou záležitost, ale po nějaké době co už měla být noha v pořádku jsem zranění obnovil a celková doba léčby se tedy protáhla na bezmála rok. Byla ve hře i operace, na kterou jsem díky bohu nemusel.
Tak to jsem vůbec nevěděl. Určitě sleduješ fotbal i na profesionální úrovni, jakému týmu fandíš a máš nějakého oblíbeného hráče?
Sleduju, jsem srdcař a fandím Viktorce, ze světa asi nejvíc sleduju PSG, protože mi neskutečně baví Kylian Mbappe. Jinak přímo oblíbený tým ze světa nemám, sleduju hodně anglickou ligu, kde jsem ale spíš nestranným fanouškem.
Mluvíš o anglické lize, co říkáš na slávistickou dvojku ve West Hamu Souček-Coufal?
Moc jim to přeju, i když abych řekl pravdu, tak jsem jim moc nevěřil. Každopádně výkony předvádí oba parádní a Sukovo současná gólová pohoda to celý podtrhává. Fandim jim.
Přesně tak, já jim také moc nevěřil, ale je vidět, že pan Trpišovský ví co dělá. A otázka, která by neměla v této době chybět. Co říkáš na aktuální situaci? Jak po sportovní tak i po osobní stránce?
To rozhodně ví. Je to děs. Nejhorší na tom celém mi přijde ta nejistota. To že člověk neví co bude a když se zdá, že se to zlepšuje, znovu to zavřou. Ten sport mi štve neuvěřitelně, chybí mi a myslím že většině lidem, co ho milují. Mně to naštěstí po osobní stránce, když beru v potaz rodinu nebo zaměstnání, zatím nijak zvlášť nezasáhlo, za což jsem hrozně rád, ale nedovedu si představit, v jakých situacích se musí ocitat lidi, kteří podnikají, nebo pracují pro záchranné složky. Držím jim palce a doufám že se to co nejdřív dostane na snesitelnější čísla a opatření pro nás všechny.
S čím jdeš do roku 2021? Máš nějaké předsevzetí?
Předsevzetí si nedávám, jdu do tohohle roku stejně jako vždy. Budu se snažit aby byl lepší než ten předchozí a doufat, že nám situace dovolí se porvat o postup do “A” třídy, kam věřím, že patříme.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.