"Pro nás je kraj strop, co můžeme hrát. Nemám žádné ambice, jen hrát fotbal pro zábavu." Svěřil se nejlepší hráč podzimu, Ondřej Kotrnoch

Hlasování fanoušků Fotbal u nás rozhodlo o vítězi při volbě hráče podzimu v Pivovary Lobkowicz SESTAVĚ PODZIMU, kterým se stal Ondřej Kotrnoch. Pohodového krajního záložníka týmu TJ Sokol Lhota jsme vyzpovídali a zde je očekávaný rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ondro, na podzim jsi jednou vyhrál v sestavě kola a v rozhovoru jsi narazil na to, že výhry v takových anketách a následné rozhovory pak patřičně zásobují klubovou kasu. Tentokrát je to titul "hráč podzimu". Už víš co tě čeká?
V pokutách, pokud se nepletu, tak nemáme daný kolik vyjde "hráč podzimu". Určitě to bude o něco více stát, než hráč kola. Ještě se budeme muset nějak rozumně domluvit. Začíná to být docela drahá sranda hrát za Lhotu. Asi si budu muset říci o větší prémie.
Tomu rozumím a vůbec ti nezávidím. Ale vzhledem ke tvým stabilním výkonům by neměl být problém najít si případně jiné zázemí, ne?
Zázemí máme nové. Kdepak nikam jinam se nechystám. Ve Lhotě jsem maximálně spokojený. Máme skvělou partu. "Šlape" nám to na hřišti i mimo hřiště. Navíc už jsem ve Lhotě 9 let. Když jsme tenkrát přišli s Lukášem Böhmem do Lhoty, tak Lhota šla herně hrozně nahoru a nejspíš trefili terno s námi (smích). Navíc lidem, kteří se starají o celý fotbal ve Lhotě patří velký "díky". Podmínky máme nadstandardní a všichni si vážíme toho, co všechno pro fotbal udělali a vybudovali.
Je super, že se vám tam o zázemí má kdo postarat. Chtěl bys jmenovat někoho konkrétního?
Pepa Humeník se nám stará o celkový "servis" a připravuje dresy před zápasem. Přijdeme do kabiny a každý má na svém místě připravený věci na zápas. Na stole je ovoce a pití. Navíc na venkovní zápasy mě a Martina Švehlu, když je zdravý, vozí na zápasy. Dál určitě Franta Rohrer, který se stará o hřiště. Vždycky je perfektně připravené. Stačí jedna kapka na hřišti a nejradši by nás poslal na umělku trénovat. Všemu tomu šéfuje Aleš Nejdl, který má na starosti celý Sokol. "Bafuňář", spolu s panem Humeníkem vyřídí plno věcí okolo. Potom určitě Péťa Kubíček, ten se stará o administrativu. Vždycky přijde a říká, kdo má kolik žlutých karet a kolik to bude zase stát (smích). Musím připomenout i trenéra Petra Nyklese, který s námi musí všechno vytrpět na trénincích. Sestavu skládá skvěle. Má na výběr kabinu plnou fotbalistů.
Ty tedy chválami nešetříš. Je vidět, že ve Lhotě to funguje na výbornou. Minimálně těmto lidem to tedy musíte vracet svými výsledky na hřišti. S těmi jsi spokojený, nebo bys ještě něco vypiloval?
Na hřišti si snažíme "vydat ze sebe to nejlepší", vyhrát každý zápas, ale pokaždé se nám to nepovede. Kdyby jo, hrajeme úplně někde jinde. Když budu mluvit za sebe, tak jsem spokojený se hrou i postavením v tabulce. To musí být spokojený asi všichni, co se zajímají o fotbal ve Lhotě.
Ještě nemáš věk na to, abys pověsil kopačky na hřebík a věřím, že ještě nějaký rok hrát budeš. Je nějaká meta, kam by ses se Lhotou chtěl dostat?
Pro nás je kraj strop, co můžeme hrát. Nemám žádné ambice, jen hrát fotbal pro zábavu. Bylo hezký během těch let postoupit z okresu do kraje. Byla to docela jízda, kterou jsme si všichni užili. Teď už jenom počkám 2,5 roku na starou gardu a nechám to mladším, hrát za "áčko".
Takže kdyby se naskytla možnost postupu do divize, přenechali byste to někomu jinému? Přeci jen jste v popředí tabulky a kvalitní hráče máte.
Určitě z nás skoro nikdo divizi hrát nechce a vůbec nevím, kolik hráčů by se dokázalo v divizi prosadit. Možná tak David Křížek, který dává gól za gólem a je postrachem soupeřovo obran (hodně velký smích). Navíc je to časově náročný. Musíš více trénovat a jezdit nějaký dálky na zápasy, nás taky nebaví. Odehráli jsme pár přáteláků s Katovicemi... Kluci nám ukázali, jaký je rozdíl kraj a divize.
Myslíš, že se letos amatérské soutěže dohrají?
Podle mého se všechny kola nestačí odehrát. Uvidíme kolik stihneme zápasů. Už nám to všem hrozně chybí a snad se budeme brzo potkávat na hřišti.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.