Hráčem podzimu v III. třídě okresu Plzeň-jih, sk. východ, se stal chlumský Daniel Fencl

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v podzimní části sezóny a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal Daniel Fencl z TJ Chlum. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dane, prošel jsi v mládí plzeňským Petřínem (dříve ZČE) a Smíchovem. Co tě zaválo zrovna do Chlumu?
Ahoj, v mladí jsem hrál fotbal asi deset let a někdy v 15 jsem s ním přestal. Začal jsem hrát aktivněji florbal, který jsem měl předtím jako druhý sport a hraji ho do dnes. K fotbalu jsme se vrátil díky kamarádům, kteří mi řekli, že jdou hrát fotbal do Chlumu, jestli nechci jít taky. Tak jsem šel a jsem tu třetí sezónu. Bohužel jsem toho zatím tolik neodehrál, minulá sezóna se nedohrávala a v této se odehrálo zatím jen pár zápasů. Do toho to ještě hraji ten florbal, kterému dávám přednost.
V Chlumu držíte zatím lepší střed tabulky. Jak ale hodnotíš vaše výsledky v zatím odehraných zápasech?
Přišlo k nám pár nových hráčů a na začátku sezóny se nám moc nedařilo. Pak jsme měli pár výher za sebou a myslím si, že se na ten náš fotbal dalo i chvilkama koukat (smích). Až na ten poslední zápas, kdy se nám vůbec nic nedařilo a prohráli jsme vysokým výsledkem.
Hraje se u vás spíše na pohodu, nebo chcete o soutěž výš?
Hraje se u nás spíše na pohodu. Já to mám jako druhý sport, takže bych nikam výš postupovat nepotřeboval, ale určitě pár lidí od nás by chtělo postoupit výš.
Jaká je v Chlumu parta a chodí se na vás, dokud to bylo možné, dívat nějací diváci z této malé vesničky?
Parta si myslím, že na Chlumu není špatná. Přišlo nám teď dost nových hráčů a moc se toho neodehrálo tak uvidíme jak zapadnou. Lidí se na nás chodí koukat celkem dost a když se hraje proti vedlejší vesnici, jsou plné tribuny.
Kdo bys řekl, že je u vás v týmu největší blázen, kopyto, rychlík a pivař?
V týmu máme blázny dva. Náš brankář (Ondřej Pelikán) a Mařena (Martin Šlajs), který je i velkým pivařem. Rychlík určitě Miško (Michal Šik) a kopyto v každým zápase někdo jiný. (smích)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.