Proti Žirovnici jsme dominovali a výsledek mluví za vše, říká Oskar Točík z Pelhřimova

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 10. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz, vítězem je pelhřimovský ofenzivní hráč Oskar Točík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Oskare, gratuluji ti, stal jsi se hráčem 10.kola KP Vysočiny. Nominován do sestavy kola jsi byl za svůj výkon v zápase proti Žirovnici, jak by jsi popsal svůj výkon ?
Děkuju. Proti Žirovnici jsme dominovali jako tým a výsledek mluví za vše. Měli jsme víc ze hry a tak každý mohl na hřišti předvést něco víc, než by si dovolil ve vyrovnaném zápase. Svůj výkon hodnotit nebudu, od toho jsou jiní. Každopádně kdo je “fajnšmekr” přes housle, tak si v zápase přišel na své.
Sestava kola + hráč kola, pochlub se, kdo je u vás v týmu pokladníkem a o kolik peněz tě připraví ?
Tak kasu drží možná až moc poctivě Homy, kterého takhle na dálku prosím, aby se zdržel jakýkoliv sankcí.
Ty jsi do Pelhřimova přestoupil před touto sezonou, jak se zrodil tvůj přestup, znal jsi někoho v kabině ? A jak jsi zapadl do party ?
Těch příčin proč jsem se vrátil do mateřského klubu je několik a dohromady by to udělalo slušnej román. Zkráceně mi jako všem pandemie změnila plány a bylo to pro mě nejlepší řešení. V současné kabině áčka jsem znal pouze pár kluků, ale kluci mě vzali nad očekávání dobře, za což jim děkuju.
V této sezóně jste zatím na první pozici, jaké jsou ambice týmu? Máš nějaké osobní cíle ?
V dosavadní sezóně jsme v každém zápase diktovali tempo hry a za mě nám zcela zaslouženě patří 1. příčka. Můj cíl je mít ze sebe dobrý pocit a přispívat k týmového výkonu co nejvíce.
Máš nějaké rituály ?
V den zápasu vstávám přesně v 6 hodin ráno, následuje meditace a procházka se svým psem Rekem. Ne, žádný rituál nemám.
V jakých hraješ kopačkách ? Máš nějakou stálou značku ?
Vždycky jsem byl hrdý majitel kopaček Adidas.
Kdo je u vás v kabině největším vůdcem a kdo naopak takový skromný a tichý ?
I když nejsem v kabině dlouho, tak jako lídři se mi hned vybaví 2 spoluhráči a to kapitán Dan Poul a stoper Michal Naniáš. Naproti tomu takovými protipóly jsou z většiny mladší borci.
Situace je teď složitá.. Zápasy se na 14 dni přerušily , co ty sám si myslíš o situaci a kdy myslíš, že se na fotbalové trávníky zase vrátíme ?
K současné situaci bych se raději nevyjadřoval, nechci nikoho pohoršit. Doufejme, že to bude co nejdříve.
Pokud se soutěž dohraje, tak je dost možné, že by z kraje padaly i tři týmy vzhledem k vývoji divize, koho letos tipuješ do těchto pozic ?
Soutěž je ještě dlouhá proto se nebudu dívat na tabulku, ale budu brát výkon jako měřítko. Ještě jsme nehráli se všemi, ale zatím to vidím na Šebkovice, Přibyslav a našeho soupeře z posledního kola.
Máš nějaký fotbalový vzor?
Ronaldinho, Messi.
Letos postoupili hned tři čeští zástupci do Evropské ligy, jak vidíš jejich působení v Evropě ?
Abych se přiznal, tak české týmy nesleduju. Ale pro český fotbal je samozřejmě důležitý, aby se jim dařilo. Takže držím palce.
Oskare, děkuju za rozhovor, ať se daří.
Taky děkuju.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.