ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 10.kolo Zlínský | 1.B třída sk. B - Kapitán SK Louky Radim Mikač věří, že nově zvolený senátor a předseda klubu Tomáš Goláň koupí každému hráči Roteiro

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 10. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k hráči kola.
Díky. Víte ale, jak to budu mít v kabině drahé?
Porazili jste o víkendu v derby Lužkovice. Jak těžké utkání to bylo?
Těžké jsme si to udělali sami, protože páteční předzápasová příprava se protáhla až do soboty a já už se bohužel k těm mladším počítat nemůžu, tak mě nohy ze začátku moc neposlouchaly. Ale postupně jsme se dostali do tempa. Chlapi z Lužkovic nám taky nechtěli nic dát zadarmo, a tak si myslím, že to bylo docela pohledné fotbalové utkání. Navíc jsme věděli, že je to zase na delší dobu naposledy, kdy si zahrajeme fotbal, tak to bylo odmakané z obou stran.
Tobě se podařilo vsítit těsně před koncem jedinou a rozhodující branku. Co jí předcházelo?
Tak i slepá veverka občas najde oříšek. Ale konečně se vyplatila klasická páteční pivo-rumová příprava pod vedením Honzy Pažouta a Jirky Kovaříka. A pak ještě poločasový panák slivovice od Robina v šatně. Pak už to bylo jen otázkou času, kdy to tam spadne. Samozřejmě dřelo na mě celé mužstvo, abych už ten gól konečně dal. Takže to byla souhra celého mužstva a naservírovali mě to skoro před prázdnou bránu a na mě už bylo, abych tu levou nohu jen nastavil a dorazil do brány. Už jsem se párkrát v takové situaci octnul, ale i v těch nejvyloženějších šancí jsem buď minul nebo přestřelil. Takže když to teď vyšlo, všichni měli pomalu větší radost než já. Hospodská Dáša i kvůli tomu, že jsem asi po pěti letech dal gól, sekla s cigaretami. Myslím si, že tento den bude v Loukách vyhlášen státním svátkem.
Jak hodnotíš výkony Louk v podzimní části?
Jako v soutěži určitě dobré, ale mrzí mě, že jsme vypadli v krajském poháru už tak brzo. Tohle byla nejjednodušší cesta, jak se dostat do pohárové Evropy a přitáhnout k nám nějaké zvučné evropské mužstvo. Slíbil jsem Honzovi, že tu přitáhneme West Ham se Součkem, ale neklaplo to. Tak snad příští rok?!
Co se změnilo k lepšímu proti loňské sezóně?
Tak doplnilo nás spoustu mladých kluků a sami konečně poznali, že bez dřiny to nepůjde. Takže, už ne po každém tréninku či zápase kofola a párek v rohlíku a mazat domů. Ale pěkně pár piv, do toho nějaký ten rum, páteční zpěv, tanec a brčka pro všechny a ono už to šlo pak samo. Samozřejmě, že je za tím mravenčí práce nás starých kluků, ale mladí u baru už ukázali kvalitu a nebojí se objednat rundu pro celý stůl. Máme ještě co zlepšovat, ale sám jsem zvědavý, kde se zastavíme (úsměv).
Koho favorizuješ na postup do 1. A třídy?
Myslím, že o postup si to rozdají Jaroslavice s Březnicí a Luhačovicemi B. Ale myslím, že ani Slavkov s Kostelcem neřekli ještě poslední slovo...smích
Kteří z hráčů v této soutěži Tě nejvíce zaujaly svými výkony?
Je jich samozřejmě několik, ale nejvíc asi Tomáš Josl z Chropyně. Hráli jsme s nimi dohrávku pod umělým osvětlením. Sice jim chyběla na tom osvětlení asi půlka žárovek, ale ten co si s námi dělal, co chtěl. Pravačku má sice jen na opírání, ale ta levá je vynikající. Naštěstí jsme na sebe nehráli, poněvadž bych se tam točil ještě teď. A pak ještě od nás Robin Karlík. Sice má asi metr čtyřicet, ale do všeho jde naplno a zodpovědně. Je to dříč...Asi je to i tím, že si dává ty bobule...ale pššššt....
Jak hodnotíš výkony rozhodčích v podzimní části?
Jo, je s nimi sranda. Jedou s hráči na jedné vlně. Stihneme během zápasu s nimi i pokecat. Sice sem tam uklouzne nějaké to ostřejší slovíčko, jako třeba "ty plechovko", ale berou to v pohodě. Jen nechápu, že když hrajeme fotbal, oni chtějí hrát karty. A k tomu mají jen dvě a každá má jinou barvu. No a když chceme s nimi slušně po zápase pokračovat v debatě, tak rychle opouštějí areál. Tohle musíme ještě vypilovat.
Co říkáš na přerušení soutěží z důvodu vládního nařízení?
Tož nevím, já toho Covida ještě nepotkal. Vlastně nikdo, koho znám. Ale až ho potkám, tak mu dám do držky. Malý je, že není vidět, ale montuje se do všeho. Kdo ví odkud to přišlo...
Myslíš si, že se ještě do konce roku odehraje nějaké utkání v 1. B třídě?
Doufám, že ano. Jsem teď v neskutečné formě a stojí mě to dost peněz si ji udržovat. A taky je třeba ty přešlapovačky od baru přenést i na trávník.
Váš předseda klubu pan Goláň byl zvolen opět do senátu, byl jsi ho volit a co bys mu popřál k jeho zvolení?
Tak když už je po volbách, tak už snad říct můžu. Že byl znovu zvolený, tak to byla práce celého klubu a všech jeho 10 738 členů....Měli jsme od něj slíbený koblih, když pro něj budeme hlasovat. Tak teď už jen doufáme, že dodrží slovo a za ty koblihy splní, co slíbil....Levnější pivo a rum v hospodě, konečně teplou vodu ve sprše a že už si nebudeme muset sami prát dresy doma. A taky že nám konečně koupí to Roteiro...každému...Díky Tome!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 13 29:11 28
2 FC Fryšták 13 37:19 27
3 SFK Elko Holešov B 13 39:14 27
4 Hvozdná 13 26:21 23
5 SK Březnice 13 28:32 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 16
2 Jan Večeřa 13
3 Jakub Chudárek 11
4 Tomáš Janíček 11
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 50 54,9% 1
2 Jiří Kadlík 41 51,3% 0
3 Tomáš Krejča 35 53,0% 0
4 Ladislav Beran 34 49,3% 0
5 Libor Adamik 31 55,4% 0
Zobrazit celou tabulku