Myslím, že zatím v OP překvapujeme, je přesvědčený Milan Pánek

Milana Pánka trápí v podzimní části soutěže tříslo a proto se mu vynucená pauza hodí k doléčení zranění. Ale obětavě nastoupil do posledního povoleného zápasu a dvěma góly pomohl získat pro Libodřice tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
MIlane, gratuluji a hned se zeptám, jak je to s tvým zraněním?
Nejdříve bych chtěl poděkovat všem, co si udělali čas a poslali mi nějaký ten hlas. Dále za zmínku stojí poděkování mé rodině, přítelkyni, spoluhráčům a kamarádům. Celé zranění mého třísla jsem si bohužel způsobil sám při střele v Tuklatech. Klid byla jediná možnost, jak se ze svého zranění vyléčit. Jelikož jsem ale svou léčbu podcenil, nastoupil jsem hned následující zápas proti Velimi, kde jsem během deseti minut musel vystřídat. Další kolo jsem vynechal a tříslu to velmi prospělo. Bohužel 14 dní klidu nestačilo a v zápase proti Pečkám se tříslo ozvalo znovu, proto následovala další pauza.
I přes neúplně vyléčené zranění jsi nastoupil v Bečvárech. Jak se ti hrálo? Jaké byly úkoly?
Jelikož jsem tušil, že po Bečvárech bude následovat fotbalová pauza, šel jsem do zápasu s tím, že se zranění může opakovat, protože jsem věřil, že bych se v pauze uzdravil. Zranění se neozvalo, z lavičky se neozval ani náš trenér, který nemohl být přítomen, povzbuzování nám chybělo, ale i tak se nám hrálo dobře. Úkoly byly jasné, vyhrát a odvézt z Bečvár 3 body.
Dal jsi obě branky. Která byla hezčí?
První branka byla celkem kuriózní, jelikož jsem stál ve dvoumetrovém offsidu. Přihrávka na mě byla tečována domácím hráčem a tak jsem přihrávku přijal a ve vápně vystřelil. Domácí se dožadovali offsidu, dokonce i náš pomezní zvedl praporek, ale gól k údivu všech platil. Druhá a hezčí branka padla po naší kombinaci okolo velkého vápna, dostal jsem kousek prostoru a zkusil své štěstí. Naštěstí na mokrém terénu se balón svezl a zapadl za domácího brankáře.
Tak se ti teď hodí koronapauza k doléčení. Jak vůbec ty osobně vnímáš toto období s virem a spoustou opatření?
Opatření dodržuji a myslím si, že nošení a nenavštěvování zalidněných míst je naše nejmenší povinnost, jak tuto situaci zvládnout a přispět k rychlejšímu návratu do normálu. Spoustu lidí si na tato opatření stěžuje, ale já si myslím, že by se mělo začít u nás.
Věříš tomu, že se zase začne ještě na podzim hrát?
Řekl bych, že se na trávníky vrátíme až na jaře.
Mají Libodřice nějaký tréninkový plán během pauzy?
Zatím nám trenér žádné tréninkové plány nezadal, spíše jedeme každý individuálně. Ale i to se nám přerušilo zavřením hospody (smích). Uvidíme s čím Adam v zimě příjde.
Libodřice válí... A to nehrají podle mě dvě opory - Sova a Baško. Jak jste si s těmito ztrátami poradili?
Přijde mi, že jsme semkli více jako tým, navíc spoustu kluků na sobě zamakalo a dali se do lepší formy. Samozřejmě je to jiné, když tam tito dva nejsou, museli jsme to hrát trochu jinak, ale zatím se nám daří. Adam nás sice přestal podporovat herně, ale o to více se snaží z lavičky a Sovič střílí důležité branky za Pečky.
Jaký je Adam jako trenér?
Ze začátku jsme z toho měli strach, jestli to vůbec bude fungovat. Pravdou je opak a náš tým pod Adamem šlape. Jelikož má Adam také něco odkopáno, tak ví, jak tréninky vést, aby nás bavily. A když mě to nebaví, nemám problém ho poslat do prdele (smích).
Je o tebe stále zájem z vyšších soutěží? Máš stále touhy zkusit si to výš a nebo věříš, že si kraj zahraješ s Libodřicemi?
Rozhodně touhu hrát výš mám, v nejlepším případě by bylo, kdybychom se výš dostali s Libodřicemi. Tu radost bych prožíval o dost víc. Ale ani odchodu pryč se nebráním.
Jak bys zhodnotil dosavadní průběh OP?
Soutěž mi přijde velice vyrovnaná. Každý může porazit každého. Myslím si, že jsme kladně překvapili právě my. Po odchodu Soviče a zranění Adama nám nikdo moc nevěřil, proto mi náš úspěch dělá takovou radost. Záporně překvapily Štítary, od kterých jsem čekal víc.
Co si přát závěrem?
V dnešní době, kterou ohrožuje vir, si nejvíce přeji, abychom byli všichni zdraví a vše se brzy vrátilo do normálu, tedy i my na trávník.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.