"Věřím, že nás tahle pauza v tak rozjeté sezóně nezastaví a až se vrátíme, budeme ještě silnější..." Sdělil nám hráč 8. kola, Darek Faltus

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 8. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal Darek Faltus, nastupující za TJ Sokol Malesice. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
1
Čau, ještě jednou, gratuluji k ocenění za hráče 8. kola. Komu by si poděkoval za to, že si se dostal do sestavy a následně se stal hráčem víkendu ?
Ahoj, ještě jednou děkuji. Určitě by si to zasloužil celý tým být v sestavě, takže týmu a hlavně trenérům, především Ondrovi Pondělíkovi, který mi neskutečně pomáhá i v osobním životě.
Jak by si popsal poslední domácí zápas ?
Všechna čest soupeři, bohužel byla na obou týmech vidět frustrace z posledního zápasu před vynucenou pauzou. Čest soupeři, ale měli jsme asi 99 šancí...měli by jsme si přes pauzu všichni srovnat nohy.
Už si to nakousl. Co říkáš na pauzu, která nás teď všechny čeká ?
Myslím, že to co se týká venkovního sportu je ukvapené. Samozřejmě nás to všechny moc mrzí obzvlášť, když se nám teď tolik daří. Snad se to bude dohrávat a naše píle a nervy trenérů nebudou k ničemu, ale kdo ví jak to bude, nezbývá než doufat...
Teď se může trénovat v maximálním určitém počtu, jak to v Malesicích řešíte ?
V šesti lidech a se moc věcí nacvičit nedá, takže to bude spíše u všech hodně o individuálním přístupu. Ale věřím, že nás tahle pauza v tak rozjeté sezóně nezastaví a až se vrátíme, budeme ještě silnější.
Jste v tabulce na 3. místě a ztrácíte bod na Mýto se Smíchovem. Pomýšlíte na postup do 1.A třídy ?
Rozhodně by jsme se chtěli podívat o třídu výš a tam porovnat naše kvality s ostatními, ale to asi i právě zmiňovaný Smíchov a Mýto, bude to ještě zajímavý a těžký boj doufám, stejně tak jako doufám, že se ukáže naše dřina a postoupíme právě my! Ale samozřejmě je před námi ještě doufejme celé jaro a tam se ukáže.
Kde si vůbec s fotbalem začínal a kdo tě přivedl na první trénink ? Pamatuješ si i na nějaký svůj kuriózní gol ?
S fotbalem jsem začínal asi v 6 letech za FK Tachov a celý život jsem chytal, to až tady v Malesicích, cca před 2 lety jsem začal hrát v poli, kde se mi ještě nepoštěstilo skórovat, takže mi tam furt svítí "vemínko" a jsem stálým přispívačem do kasy.
A komu ve fotbale fandíš ?
Už od mala jsem byl vychovávaný slávisty a to mi i zůstalo, co se týče zahraničních lig, tam vyloženě oblíbený tým nemám, moc to nesleduji, fotbalu mám přes týden dost.
Ještě se tě zeptám na konec. Chtěl by si něco někomu vzkázat ? Soupeři, týmu nebo rodině ?
Tým je pro mě rodina a s rodinou bojujem, ať tu A. třídu vykopem. Soupeři budou ještě koukat...

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
15. 10. 2020 20:22
Paráda:-)