"Očekávám zápas plný soubojů a doufám ve vítězný konec", sdělil mimo jiné hráč 7. kola, Ondřej Skrbek

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 7. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem byl zvolen sušický Ondřej Skrbek, za kterého fanoušci hlasovali do poslední chvíle. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dáme pro začátek jednu z klasických otázek... Kdo tě k fotbalu přivedl a vyzkoušel sis jiné působiště, než Sušice?
Těžko říct. Asi můj děda, který chytal celý život v Bešinech. Jsem kmenovým hráčem TJ Sušice a nehodlám na tom nikdy nic měnit. Ale jako hodně malému se mi poštěstilo trénovat týden na Strahově se Sparta Prahou. Už ani nevím, jak jsem se k tomu dostal, ale byl to celkem zážitek.
Dozvěděl jsem se, že jsi velký kamarád Martin Kalného, sušického srdcaře, hlasovacího guru a vašeho fotbalového informačního kanálu... Bude s vámi ještě někdy kopat?
Ano, Martin je dlouhodobě můj nejlepší kamarád. Určitě ještě někdy kopačky obuje, je to velký bojovník.
Prý se tě mám zeptat, na nějakou pikantní situaci, ve které jej můžeš krapet zesměšnit.
Těžko se mi na něj něco práská, tak prásknu i sebe (smích)... Jednou v neděli jsme se na naší základně hodně opili. Já tenkrát o berlích šel domů asi 4 hodiny (normálně mi cesta trvá tak 20 minut), no a Martin šel taky. Tenkrát lilo a našel cestou kopačák, se kterým si kopal celou cestu a asi přemýšlel o svém životě (smích). Když pak přišel domů, míč samozřejmě už neměl, byl celý od bahna a roztrhanej, jak kdyby se někde porval.
Doma to sním asi neměli jednoduché... Ale zpět k tobě. Při obranných soubojích se nebojíš jít hlavou pod nohy a toto klidně několikrát za sebou zopakovat? To je nějaká tvoje záliba?
Je to přesně tak. Libuju si celkově v soubojích o balon. Asi cítím nějakou svoji povinnost nepustit nic k našemu brankáři, abychom taky někdy udrželi nulu vzadu. To se nám dlouhodobě nedaří, protože Fery (František Míček) je díra.
Vidím na FB, že jsi fanoušek Celticu. Proč zrovna Celtic a měl jsi tu možnost být na Celtic Park?
Celticu fandím dlouho. Přivedl mě k tomuto klubu výše zmiňovaný Martin Kalný. Líbí se mi celkově styl hry, který se na ostrovech hraje, kultura, důraz a hlavně atmosféra na Paradise. Na stadionu jsem ještě nikdy nebyl, ale je to velký sen. Velice smutný je, že ho teď dostala Sparta do skupiny Evropský ligy a s velkou pravděpodobností nebude možné cestovat s ohledem na situaci. Každopádně se tam jednou určitě chci podívat.
V neděli hostíte Luby. Jak tento zápas podle tebe dopadne?
S Luby je to vždycky pikantní souboj. Tyhle zápasy mě baví. Luby mají důrazný tým, který nedá nic zadarmo. Očekávám zápas plný soubojů a doufám ve vítězný konec.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.