V Roudném počkám na dárkový koš a v klidu skončím, říká hráč kola Jan Rezek

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 7. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Do zápasu s Dřítní jste naskočil začátkem druhého poločasu, jak zápas vypadal z vašeho pohledu ?
Zápas jsme nezačali moc dobře a v prvním poločase Dříteň mohla vstřelit i více branek kdy nám trefili dvakrát břevno a měli další nebezpečné situace.O přestávce nám musel trenér v kabině trochu domluvit. Musím říct že to velmi pomohlo a my hráli druhou půli velmi aktivně a sebevědomě což jsme potvrdili 5-ti góly a jasně zvítězili. Za druhou půli musím cele mužstvo pochválit ale je potřeba hrát celých 90 min. aby nás to příště nevytrestalo.
V příštím kole vás čeká zápas na hřišti Chvalšin, jaký zápas očekáváte ?
Budu rád když navážeme na výhru s Dřítní a 3 body přivezeme i z v venku. Utkání ve Chvalšinách nebude jednoduché, ale to není žádné, pokud však k zápasu přistoupíme zodpovědně, věřím v naši kvalitu a ze zápas zvládneme za tři body.
Soutěž je velice vyrovnaná, s jakým umístěním vašeho týmu by jste byl na konci sezony spokojen ?
Jako snad každý, i já chci být na konci soutěže co nejvýš. Ale strašně důležité je aby nás to všechny bavilo, chodili jsme trénovat a měli ze sebe dobrý pocit po každém zápase. Protože to všichni porad děláme pro radost z fotbalu. O to víc v dnešní době bychom si to měli všichni užívat.
Jaká je vaše dosavadní kariéra ?
Začátek Třeboň, mládež Dynamo, Roudné, Dospělí Kaplice, Ried ( Rakousko ) Ševětín a závěr Roudné :-). Všude kde jsem byl jsem potkal spousty kamarádů a skvělých fotbalistů. V Roudném počkám na dárkový koš a v klidu skončím a doufám že s nějakým pěkným týmovým umístěním..
Jak se vám vracelo po nucené jarní pauze k fotbalu ?
Já jsem pauzu využil k doléčení zraněni. Vždycky jsem se těšil na fotbal po té nucené pauze o to víc. A věřím ze stejně to mela většina fotbalistu - sportovců.
Jak vy sám vnímáte aktuální situaci kolem koronaviru ?
Je tady “nějaký” vir - stav, který v žádném případe nechci zlehčovat.....Vyjádření , opatřeních, názorů už je ale tolik, že úplně upřímně se v tom trochu ztrácím..... Pevně věřím že to co nejdříve skončí a vše se vrátí do normálu. Alespoň po té sportovní stránce, ale samozřejmě i v tom běžném životě by bylo fajn kdybychom mohli fungovat bez omezení.
Už víte co vás vítězství hráče kola bude stát do týmové kasy ?
Vím to úplně přesně jelikož jsem pokladník :-).sice padaly nějaké návrhy ale to jsme si hned v klidu uvnitř kabiny vysvětlili - tyto nejasnosti.
Jaký je váš oblíbený hráč a tým ?
Oblíbených hráčů je spousty mužstev taky. Ale řeknu to tak ze nejlepší s kým jsem v posledních letech hrál byl Ruda Otepka. A mužstvo Malše Roudné.
Jaké jsou vaše koníčky ?
Rodina sport práce.
Děkuji za rozhovor.
Já děkuji spoluhráčům a všem lidem v klubu od mládeže po dospělé! Největší poděkování ale patři mým třem holkám manželce Simce , dcerám Domče a Anetce.
Minianketa
Oblíbené jídlo a pití ?
Špagety, káva, pivo.
Oblíbený film a seriál ?
Vše bez hororů a sci-fi.
Oblíbená hudba
Vše bez dechovky a metalu.
Oblíbený herec a herečka?
Ondřej Vetchý - Simona Stašová.
Ideální relax ?
Rodina , zahrada, golf.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.