Bouřka v kabině nás probrala, říká o zápase v Šebkovicích Dalibor Mašek

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 9. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal kapitán Bedřichova Dalibor Mašek ! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dalibore, gratuluji ti. Stal jsi se hráčem 9. kola KP Vysočiny, bude tě toto ocenění v kabině něco stát?
Děkuji moc, rozhodně jsem nečekal, že mi taková věc může někdy stát Předpokládám, že náš pokladník si takovou příležitost nenechá ujít, ale přesnou částku, abych se přiznal, v tuto chvíli neznám.
V 9. kole jste hráli na hřišti Šebkovic. V zápase jste remizovali 1-1, zápas byl pro oba týmy hodně důležitý, jak jsi zápas viděl? Co bys k zápasu řekl?
Souhlasím, že zápas byl moc důležitý pro oba týmy, ale konečná remíza asi pro nikoho nic moc neřeší, i když byla asi zasloužená. My jsme byli první poločas opravdu špatní a mohli jsme být rádi, že prohráváme jen o jeden gól. Bouřka v kabině nás probrala, zlepšili jsme se, ale na víc než jeden vstřelený gól jsme se nezmohli, i když šance na to určitě byly.
Jakým dojmem na tebe soupeř působil?
Věděli jsme, že v Šebkovicích to bude hodně těžké, jsou známé svojí tvrdostí a důrazem a také jsme to pocítili. Ve druhém poločase jsme naši hru zpřesnili a zaktivnili a rázem to bylo lepší.
Co říkáš na aktuální situaci v ČR a co si o situaci myslíš?
Těžko se mi o tom mluví, zrovna dneska jsme se dozvěděli, že víkendový zápas bude na nějakou dobu poslední… Nechtěl bych být tím, kdo rozhoduje o opatřeních, člověk se totiž může těžko zavděčit všem. Ovšem nad koncepčností jednotlivých rozhodnutí někdy zůstává rozum stát. Další věci potom je, jakým způsobem lidé přijímají informace z médií a jak s nimi dokážou dál pracovat.
Kdo tě dovedl k fotbalu?
Na fotbal mě kdysi přihlásil táta, když jsem do třetí třídy šel na základku do Jihlavy. Tehdy to byla ještě Modeta Jihlava.
V příštím kole vás čeká Chotěboř, jak na soupeře?
Čeká nás další těžké utkání, ostatně pro nás jiná v krajském přeboru nebudou. Musíme si vzpomenout na naše povedené zápasy, např. proti Speřicím. Proti těm jsme hráli aktivně, zodpovědně a velmi disciplinovaně, k tomu jsme měli i trochu štěstí. Pokud se tyto věci opět sejdou, můžeme být znovu úspěšní.
Koho v kraji tipuješ na postup a koho naopak na sestup?
Asi nejlépe se mi jeví Pelhřimov a Nová Ves, sestupující nehodlám tipovat, jen doufám, že se to vyhne Bedřichovu
Jaký je tvůj osobní cíl v letošní sezoně?
Pokud i nadále budu dostávat příležitosti v základní sestavě, chci být maximálně prospěšný svému týmu tak, abychom se zvládli zachránit v krajském přeboru.
Jak ideálně trávíš volný čas?
Ideálně opět sportem Kromě fotbalu má rád i cyklistiku, pěší turistiku, nohejbal nebo lyžování. Mám rád výlety a cestování s manželkou či kamarády, nepohrdnu však ani divadlem, dobrým filmem nebo kvalitní knihou.
Co říkáš na stránky fotbalunas.cz? Je něco, co ti na stránkách chybí a co bys vylepšil?
Vážím si všech nadšenců, kteří se webu a informování fanoušků věnují, je to skvělý servis. Asi nemám moc co vytknout, možná trochu přehlednost.
Jaký je tvůj fotbalový vzor?
Vždycky jsem měl hodně rád útočníka Realu Madrid Raúla, teď asi nějaké speciální preference nemám.
Jaký máš oblíbený tým v ČR a v zahraničí?
V tuzemsku fandím Slavii a v zahraničí nejraději Real Madrid.
Jaké máš rád pivo?
Nejsem nějak vybíravý, klidně si dám lokálního Ježka nebo Bernarda, klasikou je samozřejmě Plzeň.
Děkuji za rozhovor, ať se daří.
Taktéž děkuji, ať se vám daří.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.