V sobotu jsem měl svatbu a v neděli zápas, říká hráč kola Tomáš Kukučka

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 6. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v anketě hráč kola. O víkendu jste se utkali se Ševětínem, který se stále nachází na poslední příčce v tabulce. Jak hodnotíte tento zápas z Vašeho pohledu?
Byl to pro nás obtížný zápas, terén nebyl úplně optimální, ale i tak jsme zvládli hrát naší kombinační hru a dotáhli do vítězného konce.
Čeká vás utkání s Chýnovem, který je momentálně o bod za vámi a navíc budete hrát na jejich domácím hřišti. Jaký očekáváte zápas?
Čeká nás těžké utkání, které chceme každopádně vyhrát. Chýnov má kvalitní tým a určitě nám to nedají zadarmo, ale pokud budeme hrát svojí hru, tak věřím, že to zvládneme.
Od příštího týdne začínají platit nová omezení, která se dotknou všech soutěží a to tak, že se bude hrát bez diváků. Jak toto omezení vnímáte a bude to mít vliv na hru?
Mrzí mě to hlavně kvůli našim fanouškům, protože s námi jezdí i na venkovní zápasy a jsou slyšet je to paráda, patří jim za to velký dík.
Jaká je Vaše dosavadní fotbalová kariéra?
S fotbalem jsem začal na Sokole Sezimovo Ústí, pak jsem to vzal přes FK Tábor, Dynamo ČB, Táborsko a Želeč až do Kovářova.
Máte nějaké cíle, kterých byste chtěl ve fotbale dosáhnout?
Momentálně chceme co nejvýš to půjde, to je teď asi nejdůležitější.
Je ve vaší fotbalové partě nějaký bavič a můžete se podělit o nějakou jeho vtipnou příhodu?
Tak hodně fórků padá na hlavu vítěze minulého týdne Kuby Svojšeho, jelikož hrozně miluje jídlo a pořád by jenom baštil (tak tomu říká). On má to jídlo jako koníček. (smích)
Máte kromě fotbalu i jiné koníčky nebo záliby?
S fotbalem a prací je to těžké, snažím se tedy věnovat své manželce a dvěma pejskům co máme.
Doneslo se mi, že jste se nedávno oženil a to před zápasem s Hlubokou. To jste si ze své svatby odběhl zahrát a vrátil se zpět? Jinak samozřejmě gratuluji a přeji hodně štěstí v manželství.
Je to tak. V sobotu jsem měl svatbu a v neděli zápas. Navíc jsem měl ještě za svědka Davida Pavlička a asistovali ještě Michal Brůžek a Tomáš Děd, ale nakonec jsme to zvládli, i když to bylo těžké. Škoda, že jsme to nedotáhli. A děkuji.
Děkuji moc za rozhovor a přeji, ať se Vám daří jak ve fotbale, tak i v osobním životě.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.