"Jelikož Zruč miluji, tak jsem ani nikam jinam jít nechtěl", sdělil Dominik Mošna při dotazu na možnosti jiného působiště

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 6. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem byl vyhlášen Dominik Mošna, záložník TJ Zruč, který nám již v průběhu víkendu zodpověděl pár otázek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak bys zhodnotil poslední zápas a svůj výkon?
Myslím si, že jsme si jako tým počínali velmi dobře. Nedělali jsme zbytečné chyby a nakonec to dopadlo jak nejlíp mohlo. Hráli jsme kolektivně a všichni podali parádní výkon.
Proč se od začátku sezóny moc nedařilo?
Bohužel se nám nepodařilo navázat na minulou sezónu. Chodilo nás málo na tréninky a to se ukázalo v zápasech.
Jsi od malička ve Zruči, se zkouškou v juniorce FCVP, nebo jsi byl i jinde zkoušet štěstí?
S fotbalem jsem začínal ve Zruči. Na pár let jsem odešel do Viktorky, kde jsem získal mnoho zkušeností, ale pořád mě to táhlo zpět do Zruče, kde máme skvělou partu lidí. Jelikož Zruč miluji, tak jsem ani nikam jinam jít nechtěl.
Kdo tě k fotbalu přivedl? A zajímal tě vždy jen fotbal?
Tak vlastně od jakživa mě to táhlo k fotbalu. Vlastně ani jiný sport mě nikdy tolik nezajímal. Fotbal byl vždy na prvním místě.
Máš na někoho z kabiny nějakou vtipnou historku? A kdo je vtipálek kabiny?
Tak vtipných historek je spoustu. Nejde vybrat jednu... Myslím si, že Ondřej Mašek je hodně velký komik, se kterým se nikdy nenudíš. Jak při fotbale tak i v hospodě.
V jiných týmech musí kluci za tento rozhovor něco přispívat do kasy, jak to bude u tebe?
Tak samozřejmě, že se placení nevyhnu. Nejspíš budu platit v naturáliích po zápase v hospodě. Levný to mít určitě nebudu.
Jak dopadne příští zápas?
Když přeneseme naší formu z Nýrska i k nám domů, tak si myslím, že to Tlumačov nebude mít vůbec jednoduché. Samozřejmě věřím, že všechny body zůstanou ve Zruči. (a taky zůstaly, pozn. redakce)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.