Otrokovický Vychodil: Bez diváků je to lepší, než kdyby nám to zrušili úplně. Ale v Otrokovicích máme jedny z nejlepších fanoušků!

Hráčem osmého kola Moravskoslezské fotbalové ligy se stal ofenzivní fotbalista Otrovic Lukáš Vychodil, který dal jako střídající hráč během čtyř minut dvě branky. Jak nahlíží na fotbal bez fanoušků a co byl pro něj ve Viktorce největší nezvyk? To se dozvíte v rozhovoru pro fotbalunas.cz.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak hodnotíte probíhající sezonu?
Z týmového hlediska hodnotim sezonu určitě pozitivně. Chybí nám tři body na první místo, tak snad nám to vydrží. Z individuálního hlediska bych si na postu, na kterém hraji, představoval po devátém kole alespoň o dva až tři góly více...
Čím to, že se vám zpočátku nedařilo a nyní držíte sérii tří výher v řadě?
Myslím , že jsme se semkli jako tým... Přeci jen před sezonou se sestava dost protočila, přišlo pár nových kluků, nový trenér, ale teď už víme, co hrát, tak snad to bude ještě lepší.
Povedlo se vám dát dvě branky během čtyř minut. Jak tento počin hodnotíte?
Dva góly samozřejmě potěší, ale nějak bych to nepřeceňoval. Důležité bude, aby mě nastartovaly a přidával bych je častěji.
Jak se změnila hra Otrokovic s příchodem nového trenéra Matějku?
Hra se změnila opravdu hodně... V mládeži jsem vždy hrával ofenzivní fotbal a presovali jsme. Napadali jste soupeře, protože v Sigmě Olomouc jste většinou fotbalovějším týmem a trenéři tohle vyžadovali. Pod trenérem Matějkou je to úplný opak. Hrajeme zezadu, křídla v defenzívě hrají téměř vedle beka, takže to byl ze začátku obrovský nezvyk. Každopádně každý styl má své výhody a tenhle nám tu vyhovuje.
Jaké jsou cíle Viktorky v letošní sezoně?
V letošní sezóně jsme si řekli, že chceme mít v polovině soutěže 25 bodů. Je to reálné, kdyby to bylo víc, tak se nikdo zlobit nebude.
Jaké jsou vaše fotbalové cíle?
V Otrokovicích jsem spokojený, ale určitě bych chtěl v budoucnu nakouknout do vyšší soutěže - asi jako každý mladý hráč...
Co říkáte na to, že se teď bude hrát bez diváků?
Určitě mě to mrzí. V Otrokovicích máme jedny z nejlepších fanoušků v MSFL. Podporují nás doma i venku a za to jim všichni děkujeme.
Jaké to pro vás bude a je to lepší než úplné zrušení?
Všichni jsme rádi, že fotbal nepřeruší. Žádný hráč nechce hrát bez fanoušků, ale když to jinak nejde, tak je to lepší, než kdyby nám to zrušili jako minule.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.