Dominik Voves se v posledním utkání nepříjemně zranil, ale jako hráč předchozího kola nám zpětně odpověděl na několik otázek

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 6. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal Dominik Voves, hráč SK Petřín Plzeň B. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Tak jsi byl po roce znovu zvolen. Opět úřadovala petřínská hlasovací základna?
Je to tak, děkuji nejspíš opět naší hlasovací lince paní Trojovské, která pravidelně hlasuje pro všechny naše kluky.
V Žichovicích jste ale prohráli. Jak bys ohodnotil výkon svého týmu a zasloužili jste si prohrát?
Nemyslím si že jsme si úplně zasloužili prohrát, ale zároveň to nebyl jeden z našich silnějších výkonů, které umíme rozhodně podávat. Bohužel jsme si nevytvořili tolik šancí a když už ano, tak jsme je nedokázali proměnit.
Díval jsem se, že před futsalovou sezónou jsi se objevil na soupisce DABu, hrající plzeňské APF soutěže. Jak tě kluci přemluvili si s nimi občas zakopat a co ti za to slíbili?
Je to tak. Když nemáme zrovna zápas s Petřínem, tak hraji futsal za DAB. S hodně klukama jsem se znal, tak mi říkali, jestli bych to nechtěl zkusit a neváhal jsem. Slíbili mi mnoho zážitků a výbornou partu, to další je pouze v našem týmu.
Už jsi jim svými výkony původní investice do tebe splatil?
Já doufám, že jsou kluci se mnou spokojení. Zatím se nám velice daří a v tabulce jsme na prvním místě a mnoho z nás je také nejlepšími střelci soutěže.
Zpět k Petřínu. Jelikož jsem se k rozhovoru dřív nedostal a děláme jej po zápase se Žákavou... Co se stalo? V 15. min střídání a pak ten, asi pro všechny v soutěži, nečekaný výsledek?
Bohužel se mi přihodilo nepříjemné zranění, kdy jsem špatně dopadl na rameno a posunul si klíční kost, ale naštěstí se to obejde bez operace. Každopádně mě strašně mrzí, že si s klukama pár týdnu nezahraji. Bohužel nevím, co se v druhé půli stalo, jelikož už jsem byl v nemocnici, tak nemůžu hodnotit. Z tohoto, řekl bych, “zaváhání”, se určitě poučíme a dále budeme předvádět naše dobré výkony.
Přeji brzký návrat na fotbalový pažit.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.