Dan Siruček vstřelil gól dokonce na Letné

Rodák z Prahy Dan Siruček nyní bydlí v Plaňanech a protože přechod z mládežnického fotbalu do dospělých není vůbec jednoduchý, dopadlo nakonec jeho angažmá v nižší soutěži dobře. Snad pro všechny strany. Dan může pomoci Plaňanům a po rozehrání si třeba splnit i svůj sen.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jaké byly, Dane, vaše první fotbalové krůčky?
Tak na fotbal mě dal táta, který ho hrál jako malý za Vršovice. Mojí velkou oporou je můj bratr, který mi dost pomáhal jak v Junioru, tak pak ve Vyšehradě. Vždycky jsem chtěl hrát útok, rád dávám góly.
Kudy vedla vaše fotbalová kariéra než jste se dostal do Plaňan?
Tak mojí fotbalovou kariéru jsem začal v Junioru, kde jsem působil několik let a poté jsem přestoupil do Vyšehradu, kde jsem hrál první ligu několik sezón. Po pár tréninkách za "A" tým Vyšehradu, kde to bylo strašně těžké se prosadit mezi profíky, jsem se rozhodl zkusit nižší soutěž. Celkem dlouho trvalo, než se povedl přestup sem do Plaňan kvůli vysoké částce. Kvůli mému přestupu se musela zavřít málem Sazka :-DD
Na které trenéry rád vzpomínáte?
Tak hodně mi dal Samuel Lexa na Vyšehradě... jeho kondiční tréninky byla fuška. Další trenér Jiří Novotný, co nás trénoval v U19. Jeho zkušenosti z reprezentace jsou zlaté.
Jste střelec? S kým a jak se vám nejlépe spolupracuje?
První rok jsem se celkem hledal v dospělém fotbale, ale po příchodu bratra z Vyšehradu, jsem se začal vracet pomalu do formy. Vždycky se nějak motám po hřišti a pak rozhodnu.
Kolik nejvíce jste dal gólů? Na které nezapomenete?
Tak nejvíce branek jsem dal ve Vyšehradu a to čtyři. Nikdy nezapomenu na gól na Letné v dresu Baníku Ostrava jako malý kluk o pauze. Bylo to něco neskutečného. Nejdůležitější gól byl za Vyšehrad proti Motorletu, kdy jsem otočil zápas dvěma góly.
Štítarům jste o víkendu nasázel tři. Který se vám nejvíce líbil?
No tak hned v první minutě jsem dostal balon do křídla od bratra, udělal jsem dva hráče a poslal jsem to na zadní tyč. Soupeř se nestačil ani rozkoukat a už měl balon v síti.
Jak jste se dostal do Plaňan? Jak dlouho zde vydržíte?
No tak mám to za barákem, pohodová parta. Na trávník jsem si dlouho zvykal, je to něco jiného než umělka. A to, jak dlouho tu vydržím, je ve hvězdách.
Máte stále nějaký fotbalový sen?
Můj sen je si zahrát zase první ligu, ale tentokrát za muže.
Čím se bavíte mimo fotbalu?
Krom fotbalu točím i na Youtube, kde se představuju pod přezdívkou "Seaser" a kde mám 65 000 odběratelů. Natáčím Omegle/badoo (pozn. redakce - rozhovory s lidmi) a postupně se snažím vymýšlet něco nového.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.