"Na úplném začátku jsem byl záložník, pak mě dokonce přesunuli do obrany, pak zase do zálohy a nakonec jsem skončil v útoku!" říká Sebastian Linhart, hráč 2. kola 1.B třídy!

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 2. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Je jím Sebastian Linhart z týmu TJ Jiskra Plesná! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Od kolika let hraješ fotbal Sebastiane?
Hraju od 6-7 let, s tím, že tam byly občasné pauzy.
Pauzy? Proč? A teď je ti kolik?
Teď je mi 24. Pauzy byly jednak z mé strany, měl jsem i jiné zájmy, občas chyběla chuť, no a nebo nebylo kde v blízkém okolí hrát. Obce často pro nízkou účast mladistvé týmy nepřihlašovaly.
A jsi v Plesné celý život?
Nene, původem jsem Chodovský, kde jsem s fotbalem i začínal, a pak jsme se do Plesné přestěhovali, tak jsem přestoupil z Chodova do Skalné, kde jsem prošel žáky. Dorost v tu chvíli Skalná neměla, tak se udělal na jeden rok v Plesné, a pak už jsem přešel do mužů a tam jsem i zůstal.
Po čtyřech utkáních máš šest branek, to je skvělá bilance. Jsi kovaný strajkr?
Nene, naopak, na úplném začátku jsem byl záložník, pak mě dokonce přesunuli do obrany, pak zase do zálohy a nakonec jsem skončil v útoku! (smích)
Provozuješ ještě nějaký sport kromě fotbalu?
Druhým rokem hraji hokej, ale jen na neregistrované úrovni. I ty nejnižší soutěže tady mojí fakt vysokou (alespoň na mě) úroveň, takže jsem takhle spokojen.
Vzpomeneš si na nejsilnější, nebo nejzvučnější tým, proti kterému si nastoupil?
Hele bohužel si nevzpomenu na jméno, ale vím, že to byli Němci (smích).
A obecně tvůj nejsilnější zážitek fotbalový?
Když jsem se byl podívat na Bayern Mnichov v Allianz Aréně. Ta atmosféra a ta kvalita fotbalu, to se ani nedá pořádně popsat, to si člověk musí zažít.
Když jsi strávil několik let ve Skalné, potkal jsi se s Pájou?
Ano, když jsem byl ve starších žácích, tak nám udělal jeden trénink. Je to už nějakých 11 let zpět, takže už si to úplně přesně nepamatuji, ale vím, že to bylo dost intenzivní. A hlavně to byl zážitek!
A poslední dotaz, jak vidíš nadcházející zápas na půdě Hazlova?
Určitě to nebude snadné, Hazlov je nevyzpytatelný, ale my se vezeme na dobré vlně, takže nic jiného, než tři body nebereme!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.