Jsme teď taková jedna velká rodina dalo by se říct, říká hráč kola Jan Gruber

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 4. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Honzo, gratuluji ti, stal jsi se hráčem 4. kola, nominován jsi byl za čtyři branky do sítě Mladého, jak bys ty branky popsal?
První dva góly padly v podstatě po dvou totožných akcích. Dostal jsem 2 krásné průnikovky jednou od Peti Kladenského a jednou od Davida Tondla, navedl jsem si míč na levačku a z kraje vápna se mi podařilo uklidit míč levačkou. Při prvním gólu jsem se snažil být maximálně přesný a cílit na přesnost, jelikož jsem byl ve velkém úhlu, u druhého gólu jsem vsadil spíše na razanci a propálil dobře postaveného gólmana. U třetího gólu odvedl obrovský kus práce Petr Chroustovský, kdy krásně dojel balón ve vápně a obránce v tísni odrazil míč přímo k mé noze, hodil jsem si to kolem beka a zakončil na zadní tyč. Čtvrtá trefa byla po našem tlaku kolem velkého vápna, kdy se do odraženého balonu nezištnou šajtličkou vložil Ondra Severin a míč nasměroval ke mně, poté jsem se otočil kolem obránce a poslal to přes celé vápno k zadní tyči.
Včelná má zatím za čtyři zápasy 9 bodů a skóre 11-7, jaké jsou ambice v týmu?
Ambice a cíle stále ty nejvyšší, tudíž nic jiného než postup nelze brát za úspěch z mého pohledu.
Nyní přivítáte doma lišovské béčko, jaký očekáváš zápas?
Každý zápas v této soutěži je nepředvídatelný, stát se může cokoliv, ale při naší aktuální formě věřím, že Lišov odjede domů s prázdnou.
V jakých klubech si působil?
Svou kariéru jsem ve svých 5ti letech nastartoval v budějovickém Dynamu, kde jsem strávil 10 let. Následoval Čtyrák, Roudné a Jankov, poté přišla delší fotbalová pauza, kdy jsem si upřímně myslel, že fotbal už je pro mě pasé. Vše se ale změnilo, když se mi ozval kamarád a včelenský rodák Ondra Polanský a představil mi svůj projekt SK VČELNÁ pro sezonu 2020/21 nebylo o čem spekulovat. Angažmá na Včelné je to nejlepší co mě v kariéře potkalo. Skvělé vedení, zázemí a atmosféra. Jsme teď taková jedna velká rodina dalo by se říct.
Teď něco z kabiny, s kým v týmu si nejvíc rozumíš?
Jak už vyplývá z předchozí odpovědi vztahy mezi námi jsou výborné, což je jeden z důvodů proč nám to momentálně tak funguje, je těžké někoho jmenovat, jelikož bych pak musel vyjmenovat v podstatě celou základní jedenáctku.
Prozraď, kdo je největším bavičem kabiny?
Jednoznačně náš druhý gólman Míra Cherky Cherkas. Označení bavič je v jeho případě skutečně přiléhavé, Míra je taková veselá kopa co nás pořád udržuje v pozitivní náladě a když je třeba dokáže být přínosem i na hřišti, jak skvěle ukázal v zápase proti Mladému.
Jak vnímáš ostatní výsledky, co říkáš na prozatímní vývoj soutěže?
Soutěž se vesměs vyvíjí podle mých představ. Pozitivním překvapením je určitě Kameňák, který hraje zatím nad moje očekávání, naopak od Černého Dubu jsem čekal lepší start do nového ročníku.
Máš nějakého oblíbeného hráče nebo tým?
Jednoznačně Ronaldo Luis Nazario de Lima, přezdívaný O Fenômeno. Pro mě nejlepší hráč, který měl naprosto vše. Rychlost, techniku, sílu a klinické zakončení. Klub mého srdce je “Bílý balet” z Madridu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.